Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

blokkade ingang parkeerplaats

30 oktober 2023 18:04
Beste vereniging,

Hierbij delen wij jullie mede dat vanaf heden het strikt verboden is om de aanrij route voor de officiële ingangspoorten van het Triavium te gebruiken als parkeerplaats. Heden zijn er tijdelijke road barriers door de verhuurder geplaatst en binnenkort volgt een definitieve herinrichting van deze verkeer in rij zone.

Los van het feit dat het per definitie niet is toegestaan om aldaar te parkeren, gaat het ook om de veiligheid. Diverse malen zijn we geconfronteerd dat spoeddiensten als ambulances nauwelijks bij een incident het Triavium via de officiële parkeerplaats konden bereiken, met alle mogelijke consequenties van dien. Spoedig zal ook een parkeerverbod bord aan beide zijden van de aanrij route worden geplaatst.

Wij verzoeken jullie dringend jullie leden er op aan te spreken zich hieraan te houden. Dit om wegsleep maatregelen te voorkomen.

Wij vertrouwen erop dat ook jullie bovenstaande maatregel gaan handhaven.

Met vriendelijke groet,

Team Triavium
Onderwerp Auteur Gepost

blokkade ingang parkeerplaats

floor 30 oktober 2023 18:04



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: