Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Veel STW-ers aan de start C!-2-3

Harm
06 november 2023 09:15
Deze zondag bij zowel C1, C2 als C3 STW-ers aan de start. Na de C4 melde Jolle Landman zich voor de C1. Hij was herstellende van een griepje en wilde mogelijk daarom rooi op tijd in Utrecht zijn. Eem klein peloton waarin hard gereden wordt. Jolle liet zich meezuigen door het peloton, terwijl er verschillende uitlooppogingen waren. Dichtrijden kostte veel energie en Jolle was nog onvoldoende hersteld en stapte halverwege uit. Inmiddels had een kopgroep van 4 man het peloton voor de 4de. maal gedubbeld.
Daarna was de C3 aan de beurt. Daarin was Hendrik van de Beek na jaren weer present. Hij moest nog wennen aan het ijs en de drukte in het peloton. Drie keer een tikje van een medestander en Hendrik bestudeerde het ijs van dichtbij. Toch krabbelde hij steeds weer op. Na de eerste keer - toen het ijs nog glad was - had hij zo de snelste rondetijd. Willen Koers streed in een vlekkeloze slag lang voorin mee. Jan Heeres liet zich een of twee keer preventief inlopen. Jack wist zich meen ik in het peloton te handhaven.
Bij de C2 waren Robert Proftilich en Harm Smit de vertegenwoordigers. Diverse uitloop pogingen leidde er toe dat 1 persoon het peloton - die maar liefst 55 ronden moeten rijden - dubbelde. Op het moment van dubbelen trachtte Robert weg te rijden, wat niet goed lukte en vervolgens Harm. Door echt teamwerk bleef hij zo'n 100 - 200m vor het peloton uitrijden gedurende ca 15 ronden. Een jonge rijder was naar hem toe gereden, waardoor de laatst ronden iets gemakkelijker werden, ondanks het inmiddels aangeslagen ijs. Uiteindelijk ging Harm als 3de over de finish.
Uitslagen op [www.marathonschaatsenutrecht.nl]
Onderwerp Auteur Gepost

Veel STW-ers aan de start C!-2-3

Harm 06 november 2023 09:15

typefouten eruit: Veel STW-ers aan de start C1-2-3

Harm 06 november 2023 13:45



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: