Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW bijna compleet vertegenwoordigd op de C3

04 februari 2024 21:58
Vanavond weer een grote groep STW C3 schaatsers , maar wel zonder de winnaar van vorige week = Robert Huiting. Tot de premiesprint werd er niet echt door gereden omdat ieder bang was de harde wind. En niet ten onrechte bleek later. Na een kleine 15 ronden vond de scheidsrechter het welletjes, belde voor de sprint en dat was het begin van een kopgroep van drie personen die weg gingen en bleven. Later kwam er nog een vierde bij en in de laatste tien ronden slopen nog een drie schaatsers weg.

Joris Matthee reed een ronde op kop en geloofde het wel met de harde wind. Daarna Johan Crebas een paar rondjes maar toen er geen versterking kwam, was de ook over. Jack en ondergetekende steeds wat achterin en de rest (Hendrik, Willeke, Laura) wat meer naar voren.

De kopgroep kwam 7-8 ronden voor het einde langszij en dus de bel bij ronde 29 en dat was het dan.
Geen valpartijen en Hendrik vult straks nog even de uitslag aan.

In de C2 daarna Jan Tichelaar, Harm Smit en Klaas van den Berg met op de bagagedrager een klein C1 peloton. In elk geval een mooie wedstrijd avond en volgende week verder. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

STW bijna compleet vertegenwoordigd op de C3

Jan Heeres 04 februari 2024 21:58

Re: STW bijna compleet vertegenwoordigd op de C3

Ooggetuige 05 februari 2024 22:34



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: