Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW C3 en Utrecht marathon baankampioenschap 2024

25 februari 2024 21:19
Gekscherend werden vooraf in de kleedkamer wat plan(netjes) gemaakt waarbij Jack Schoenmakers en ondergetekende wat rondjes op kop gingen schaatsen om zo punten te scoren voor een prijs hiervoor. Robert Huiting ging zich sparen tot het eind voor een schroeiende eindsprint.
Tja en dan de praktijk:
1) na drie ronden bij de eerste premiesprint lag Robert op het ijs en stapte uit met een zere enkel.
2) na twintig ronden stapte een vermoeide Joris Mathee uit.
3) Jack en ondergetekende schaatsten toen al op een rondje achter het peloton aan.
4) Willeke Koers en Laura den Otter schaatsten onverstoorbaar mee in het peloton van ca. 20 schaatsers.
5) 4-5 ronden voor het einde waren Jack en ondergetekende klaar

Daarvoor werd Johan de Heer nog onderuit geschaatst door een Arktika schaatser en bleef lang op zijn gezicht op het ijs liggen. Na afloop bleek waarom: een flinke schaafwond op zijn jukbeen, maar hij lachte wel weer als schaatser/boer met kiespijn.

Hoewel er veel prijzen werden uitgedeeld, lukt het bij STW CK zeker om een Wageningse winnaar te maken. Bij baankampioenschappen zoals hedenavond in Utrecht is dat minder kansrijk. Straks maar eens even zien wat de uitslag is geworden en wie de prijswinnaars zijn.

Trouwens een prijs voor degene die het meest op kop schaatst, is wel een aanrader. Dan wordt er flink doorgereden en met drie premiesprints is dat nog meer. Niet dat dit zo gunstig is voor Jack en ondergetekende maar dat is niet zo'n punt: we geven toch niet op.

Over drie weken nog een keer en dan zomervakantie, Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

STW C3 en Utrecht marathon baankampioenschap 2024

Jan Heeres 25 februari 2024 21:19



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: