Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Drie STW (oud) penningmeesters in de bus over de Posbank

26 april 2024 06:26
Afgelopen woensdag werd duidelijk dat STW nog een penningmeester zoekt nu Judy Hauser na zes jaar afzwaait.
Volgens voorzitter Jan Kees Goud sluit Judy daarmee haar tweede bestuursperiode in deze functie af, is ze in totaal ca. twaalf jaar bestuurder geweest naast alle andere commissies, inzet enz. Genoeg reden voor een STW erelidmaatschap en dat voorstel ontving de ALV met een daverend applaus. Daarmee heeft STW nog geen nieuwe penningmeester.

Daarom gingen afgelopen woensdag drie (oud) STW penningmeesters in de bus over de Posbank fietsen om mee te denken. Het was helaas zou koud en nat dat de denkhoofden van Harm Smit, Harry Hansma en ondergetekende niet echt op stoom kwamen. Ja wel wat praatjes dat Harm tegenwoordig ook voor klimaatverandering is, dat hij voor straf deze zomer staatsexamens biologie op Bonaire moet afnemen en dat.......Harry werd er stil van en wil zich via de bostrainingen goed gaan voorbereiden op de STW zomerfietstuitstap eind juni/begin juli naar Frankrijk.

Wat gisteren bij de ALV wel opviel, is dat door een nieuwe STW penningmeester alle hulp klaar staat van Bernard de Vree (ook oud penningmeester en tegenwoordig financieel expert) en de afzwaaiende Judy. Kortom een gespreid bedje om rustig in wakker te worden.

Het ritje over de Posbank was heen en terug met over de hei nog een forse koude bui water. Volgend jaar kunnen we het ijsbanenseizoen wel met een maand verlengen tot 1 mei. Dan hebben we in elk geval een dak boven ons hoofd. De statistieken van woensdag: 66 km in 2.33 uur met 25,7 km/u gemiddeld en 51,1 km/u max. Volgende week woensdag zal het vast beter zijn. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Drie STW (oud) penningmeesters in de bus over de Posbank

Jan Heeres 26 april 2024 06:26



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: