Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: fietstoeristen

Ooggetuige
02 april 2005 18:58
Nee dat waren wij niet. Wij droegen geen geel/blauw.
Wij waren met de (goed gesoigneerde) Scholma Trojka (d.w.z. 3), Scholma Vriend Emiel (1) , Jan Heeres (1) en Schrijver Dezes (1).

Ik ben nu een beetje moe maar kan nu al wel het volgende naar voren brengen;

In l988, bij de voorbereiding op het EK Voetbal (destyds glorieus gewonnen) onthulde Johhny van het Schip (tevens bekend als Johnny il Bello) het volgende; Ronald Koeman (destyds de meest gevreesde en veelscorende vrije (laatste man) van Europa) heet voor de midden lijn (d.w.z. op eigen helft) "Roon", naar welke naam hij dan ook luistert als er binnen het veld naar hem wordt geroepen.
Overschrijdt hij de middellijn echter dan verandert zijn naam. Roon bestaat dan niet meer want op de vijandelijke helft heet Koeman, "Koetje".

Jan H. heet in alle fietswedstrijden, trainingen en toertochten; "Het Karrepaard". De redenen, verklaringen en aanleidingen hiertoe zijn legio.

Vandaag was ik echter getuige van zijn optreden in de Ronde van Vlaanderen. Temidden van 12000 andere fietsers (waaronder de goed gesoigneerde en soepel trainende profs van Phonak, Lotto en Liquigas-Bianchi) maakte Jan Heeres (want zo heet hij in DE RONDE) diepe indruk.

Jan Heeres is in DE RONDE zeer beslist geen Karrepaard. Jan Heeres is een Flandrien. Wij mochten blij zijn dat er geen wind stond.

Tot zover
Onderwerp Auteur Gepost

fietstoeristen

ineke sahuleka 02 april 2005 16:24

Re: fietstoeristen

Ooggetuige 02 april 2005 18:58



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: