Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Hieperdepiep

Jolle
18 april 2005 06:54
Beste STW-vrienden,

Diverse van jullie hebben we het al kunnen vertellen en nu Floor een hint geeft op de Schaatspraat lijkt het me verstandig om het zelf ook flnk rond te bazuinen!

Afgelopen dinsdag mochten Inge en ik (met Gaudia) voor het eerste controlebezoek naar de verloskundige. Met groot genoegen stelden wij vast dat het hartje daarbinnen enthousiaste klopt. Er werd duidelijk arbeid verricht.

De verloskundige regelde voor ons twee dagen later een bezoekje aan het ziekenhuis om een echo te laten maken. Er waren namelijk wat twijfels over de duur van de zwangerschap. Inge begint namelijk al behoorlijk te groeien.

Al snel bleek hiervoor een goede verklaring. Wij hadden ons niet verrekend in de datum. Nee, het is een 1-EIϏGE TWEELING! De twee schatjes (hoofdjes van 23,4 mm en buikjes van ongeveer 70mm) zagen er relaxed maar ook alert uit terwijl ze in het rond bewogen. Ze delen de placenta, maar hebben een eigen zwembadje. Dit is een klein extra risico, maar de controle wordt dan ook intensiever dan bij een gewone zwangerschap. Inge zal dit jaar waarschijnlijk niet sportief meer in actie komen en ook voor haar werk voor het bestuur willen we iets regelen.

Groeten, Inge, Gaudia en Jolle

P.S. Als het meisjes worden zullen we ze snel gaan prepareren voor de ploegenachtervolging!
Onderwerp Auteur Gepost

Hieperdepiep

Jolle 18 april 2005 06:54

Re: Hieperdepiep

jan heeres 18 april 2005 09:55

Re: Gefeliciteerd!

Wijf 18 april 2005 12:04

Re: Gefeliciteerd!

familie 18 april 2005 16:54

Re: Hieperdepiep

Rudolf 18 april 2005 17:12



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: