Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

ALV & NIEUWE CLUBKLEDING

Jolle
26 april 2005 21:38
Beste STW'ers,

Jullie hebben als het goed is allemaal het Jaarverslag met de agenda en de informatie voor de ALV in jullie brievenbus aangetroffen. Op zich al voldoende om in grote getale op donderdagavond a.s. om 19.30 uur naar het clubhuis van TCW te komen.

Maar er is meer!

De nieuwe clubkleding is ontworpen, er zijn voorbeelden van gemaakt en er kan gepast worden. Dat kan allemaal direct na afloop van de ALV. Je kunt dan ook direct een formulier invullen om de kleding te bestellen. De kleding wordt dan op de lustrumzomeractiviteit op 11 juni uitgedeeld.

Kan je donderdagavond echt niet komen? Geen nood, we denken momenteel hard na over een locatie waar gedurende een dag of 10 nog gekeken en gepast kan worden. Bijvoorbeeld enkele uren aan het begin van de avond. Als iemand zijn huis beschikbaar wil stellen, heel graag! Ook zullen we z.s.m. na donderdag wat plaatjes op internet zetten.

Groet en hopelijk tot donderdag, Jolle (namens het hele STW-bestuur)
Onderwerp Auteur Gepost

ALV & NIEUWE CLUBKLEDING

Jolle 26 april 2005 21:38



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: