Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Grootoonk heeft er genoeg van

Herman
17 mei 2005 20:12
en in de tweede staat:

Grootoonk heeft er genoeg van
Dronten 13 Mei 2005
"Ik heb er gewoon genoeg van, volgend jaar mag iemand anders het doen". Dat is de reactie van Lammert Grootoonk, directeur van Kwintus Nova, op de sluiting van zijn ijsbaan in Dronten.
Grootoonk wil niet voor de microfoon reageren, maar laat weten dat door alle eisen die aan een commerci?le ijsbaan worden gesteld, het voor hem niet te doen is de baan langer open te houden. "De veiligheidseisen worden alsmaar strenger en de kosten worden veel te hoog," zegt Grootoonk.
Hij wil niet zeggen wat zijn plannen met de ijsbaan zijn, maar laat wel doorschemeren dat een particulier bedrijf of de overheid de baan kan overnemen. Grootoonk is zeven jaar directeur van de ijsbaan geweest.
Grootoonk was 7 jaar directeur van de IJsbaan
Dossier Kwintus Nova
Lees ook:
IJsbaan Kwintus Nova gaat dicht (13 mei 2005)

Bron: Stichting Regionale Omroep Flevoland

Onderwerp Auteur Gepost

Grootoonk heeft er genoeg van

Herman 17 mei 2005 19:59

Re: Grootoonk heeft er genoeg van

Herman 17 mei 2005 20:03

Re: Grootoonk heeft er genoeg van

Herman 17 mei 2005 20:12

Re: Waarom..?

Wijf 17 mei 2005 20:43



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: