Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW-Tienkamp info; Zaterdag 11 juni a.s

Hendrik
05 juni 2005 13:28
A.s zaterdag is het dan zover; de 1e STW-Tienkamp wordt dan georganiseerd.
Zoals al eerder via de Yskrabbels duidelijk gemaakt zal de 10-Kamp in duo's afgewerkt worden waarbij 2 van de 10 onderdelen gezamenlijk moeten worden uitgevoerd en de overige 8 onderdelen in 2-en moeten worden geknipt; 4 onderdelen elk, per man/vrouw.

1. De Start is om 08.00 uur in Bennekom bij Zwembad de Vrije Slag; Een van de 2 duoleden moet dan zwembroek/pak bij zich hebben om de 1e 50 meter en daarmee het 1e onderdeel af te kunnen werken.

2. Daarna volgt de Amerongse Berg, of bij geen vergunning (horen we a.s dinsdag), de Italiaanse Weg in Doorwerth. Nodig per duo; 1 fiets en fietshelm (verplicht !)

3. Behendigheidproef in en rond het nat van de Nevengeul (Wageningen). Nodig; handoek en droge spullen.

4. Trappetjes loop vanaf Holleweg naar Amevcongrescentrumbankje; Nodig hardloopschoenen.

5. Fietssprint bij Oranje Nassauoord (400 meter); Nodig Fiets en Helm (verplicht).

6. Snel Skeelerrondje (vliegende start) op Skeelerbaan Ede; Nodig paar Skeelers.

7. Skeeler behendigheidstest; Nodig paar Skeelers.

8. 400 meter hardlopen; Nodig paar hardloopschoenen.

9. Eiergooien vangen; Nodig 4 handen en armen. Duo-onderdeel.

10. Boomstamzagen; Nodig 4 handen en armen. Duo-onderdeel.

Voor vragen kun je terrecht bij Hendrik van de Beek; olrik@hetnet.nl of bij Harry Booltink; Harry.booltink@pn.nl.

Spreek met je duomaat vooraf af wie welke onderdelen doet en pas daar het materiaal op aan. Heb jullie allebei niet het benodigde, neem dan ook contact op met Harry of Hendrik, zij proberen dan iets te regelen.
Voor vervoer gaan wij ervan uit dat alle volwassenen zelf per duo regelen dat zij, inclusief materiaal, van A naar B. komen. Voor de Duo's zonder rijbewijs wordt voor vervoer gezorgd.

Tenslotte, maar heel belangrijk; Voor de Tienkamp zorgen wij voor een calamiteitenverzekering voor de deelnemers. Daarbij blijft echter toch het uitgangspunt dat iedereen zelf een ziektekostenverzekering heeft (voor als je geblesseerd raakt of zo) en een Wa-verzekering. Check dat desnoods nog even, voorkomen is beter dan genezen.

Scheidsrechters zullen zijn; Jan van Niejenhuis en Robbert kamphuis met assistentie van Loet Scholma. Als er nog vrijwilligers zijn voor hand en spandiensten is dat zeer welkom (wij zorgen waar nodig ook voor afzetlint en voor verkeersregelaarshesjes). Publiek is ook zeer welkom, ook bij de afsluitende BBQ op de Edese Skeelerbaan na het laatste onderdeel (11 juni om ca 18.00 uur).

Wil je mee BBQ-en, laat dat dan even weten bij Hendrik of Harry. Wij gaan er overigens vanuit dat alle Duo's sowieso mee eten. Natuurlijk is daarbij ook iedereen welkom (partners, kinderen, etc etc). De kosten van de BBQ zullen ca 5 Euro bedragen (excl drank).

De deelnemende duo's staan op een volgend bericht (geinteresseerden zijn nog altijd welkom; hoe meer zielen hoe meer vreugd en wij zorgen wel voor een "maatje").
Onderwerp Auteur Gepost

STW-Tienkamp info; Zaterdag 11 juni a.s

Hendrik 05 juni 2005 13:28

Re: STW-Tienkamp info; Zaterdag 11 juni a.s

Hendrik 07 juni 2005 16:26

Re: STW-Tienkamp info; Zaterdag 11 juni a.s

Inge S. 10 juni 2005 10:35



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: