Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Jeugd en junioren schaatskamp 12 tot 14 augustus

02 juli 2005 09:31
Beste schaatsjeugd, junioren en ouders,

Het zomerkamp voor jeugd en junioren is dit jaar in het laatste weekend van de zomervakantie, van 12 tot 14 augustus, en we gaan de zee. We verblijven in de ruimte van scoutinggroep De-Geuzen in Alkmaar.

Voorgenomen activiteiten zijn strand zee en duinen. Eline en Judith maken een programma met een beach-6-kamp, zwemmen, BBQ en bonte avond, een spel in het donker. Er wordt natuurlijk ook getraind met een fikse bostraining en op de fiets/MTB.

Omdat er nu eenmaal wat grote verschillen zitten in de groep zullen ervoor zorgen dat er af en toe gekozen kan worden uit verschillende activiteiten.
We gaan met een groep die dat wil met de mountainbike een tocht door de duinen doen. Met een andere groep kunnen we gaan skaten of een tochtje op de gewone fiets. Er is zelfs het idee om zondag in Alkmaar voor de wat ervaren wielrenners een paar uur de wielerbaan op te gaan, maar dit moet nog verder uitgewerkt worden en is afhankelijk van de, en eventuele verdere, belangstelling.

Dit weekend komt er meer informatie naar de jeugd en junioren (ouders) toe. We rekenen en hopen dat iedereen meegaat. Graag horen we nog voor de vakantie wie er wel en niet kan of wil.

Eline en Judith, Jack (0317 418258), Flip en Wim (0317 411554)

Onderwerp Auteur Gepost

Jeugd en junioren schaatskamp 12 tot 14 augustus

Jeugdcommissie 02 juli 2005 09:31



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: