Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Nijmegen

Santegoeds
16 augustus 2005 17:55
Geachte heer, mevrouw,



Wij vragen u als schaatsliefhebber aandacht voor de volgende schaatsmogelijkheden in Triavium.



TRAINEN IN SEPTEMBER 2005
Vanaf maandag 12 september 2005 is de ringbaan van Triavium Nijmegen geopend als trainingslocatie. Per dag zijn er verschillende trainingsblokken. Per blok worden er maximaal 100 rijders toegelaten. U dient zich vooraf via het inschrijfformulier in te schrijven.
[www.triavium.nl]
Bj aanmelding dient een mailadres te worden opgegeven. Na aanmelding van het maximaal aantal rijders sluit de aanmelding voor het betreffende blok.



Prijs: ? 12,50 per persoon per blok voor groep A en B (geldt ook voor trainers)

? 9,00 euro per persoon per blok voor groep C (geldt ook voor trainers)

De entree dient aan de kassa van Triavium te worden voldaan.





ZATERDAGAVONDEN

Tijdens het seizoen 2005 / 2006 worden op vijf zaterdagavonden vanaf 19.00 uur wedstrijden georganiseerd. Per avond kan er deelgenomen worden aan twee afstanden, een 500 meter aangevuld met een 1.000 of 1.500 meter. Eenmalig kunt u i.p.v. van een 1.000/1.500 meter kiezen voor 3.000 of 5.000 meter.

Deelname aan een wedstrijdavond is ? 12,50 per persoon. De N.S.V. / baancommissie organiseert de wedstrijden en de gerealiseerde tijden worden opgenomen in het SARA systeem. Klik op de volgende link voor de data en het inschrijfformulier;
[www.nijmeegseschaatsvereniging.nl].



Daarnaast zijn er nog een aantal zaterdagavonden vrij. U kunt individueel of als vereniging de ringbaan dan exclusief huren tussen 19.00 en 22.00 uur. Indien u meer informatie wenst kunt een e-mail sturen naar Triavium. neeltje@triavium.nl





DUTCH CLASSICS 2005

Vrijdag 30 september, Zaterdag 1 oktober en Zondag 2 oktober 2005 vinden er voor de tweede maal de Dutch Classics plaats in Triavium Nijmegen. Dutch Classics wordt speciaal georganiseerd voor de commerci?le ploegen, VPZ, buitenlandse nationale ploegen, KNSB-teams, jong oranje en marathonploegen. Indien er nog plaatsen per avond over zijn worden deze op basis van persoonlijke records toegewezen aan individuen.

De Dutch Classics worden na goedkeuring van I.S.U. geplaatst op de I.S.U. Kalender.

Voor meer informatie kijk op NSV.
[www.nijmeegseschaatsvereniging.nl]





Tot ziens in Nijmegen.
[www.triavium.nl]
Onderwerp Auteur Gepost

Nijmegen

Santegoeds 16 augustus 2005 17:55



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: