Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Subject: JOOP 50!!!

20 augustus 2005 18:40
Deze e-mail ging afgelopen week binnen STW rond, uitgezonderd Joop de Boer natuurlijk.


Beste (fiets/schaats)vrienden van Joop,

Een dag uit Joop zijn leven bestaat uit opstaan, ontbijten, FIETSEN naar zijn werk, beetje werken, STW-site bekijken, beetje werken, rondje FIETSEN in de pauze, beetje werken, eten, beetje werken, naar huis FIETSEN. In een kwartierje het avondeten naar binnen werken om vervolgens weer te gaan....dat is geloof ik wel duidelijk. Oh ja, in de winter wordt het fietsen ook wel eens afgewisseld met schaatsen.

We vonden dus eigenlijk dat de vijftigste verjaardag van Joop niet zonder FIETSEN kan bestaan. Daarom leek het ons leuk als hij ?s middags zoals iedere zaterdag/zondag en andere dagen toch kan gaan fietsen. Zouden jullie daarom ?s middags kunnen trainen met Joop? We weten natuurlijk niet wat jullie plannen zijn en of er misschien al trainingen gepland staan en ook niet of jullie eigenlijk allemaal wel fietsen.

We zouden graag willen weten wie van jullie in de gelegenheid is om zaterdagmiddag om twee uur op de Grote Omloop 21 in Renkum kan zijn om vervolgens een uur of twee te trainen. Dat kan via dit e-mailadres of via dat van Marjan: jmh@wanadoo.nl. Graag horen we dit voor donderdag.

Alvast dank voor de moeite en hopelijk tot zaterdag (20 augustus jh red).

Groeten,

Marjan en de kinderen


En dus stonden we vanmiddag met ca. 25 man/vrouw bij familie Joop de Boer op de stoep. Joop Abraham was op een racefiets geplaatst met o.a. zijn oude rode fietshelm op de kop. Verder hingen al zijn oude wielershirtjes aan de waslijn, een mooi evenement en we komen weer als Joop weer 50 jaar ouder is/wordt.

Onderwerp Auteur Gepost

Subject: JOOP 50!!!

jan heeres 20 augustus 2005 18:40

Re: Subject: JOOP 50!!!

Inge S. 22 augustus 2005 09:57

Re: Subject: JOOP 50!!!

Jolle 22 augustus 2005 21:35

Re: Subject: JOOP 50!!!

Inge S. 24 augustus 2005 13:59



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: