Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Ex-sprinter rijdt aflopend schema 3km

23 oktober 2005 10:33
Sjaparie heeft zich afgelopen zomer meer toegelegd op de lange afstand. Zijn sprintspieren heeft hij afgeschud en zo stond hij gisteren aan de start van een 3 km. In het verleden was hij altijd doodsbenauwd voor deze afstand, daar de man met de hamer altijd al snel op zijn pad kwam.
Even leek hij gisteren weer overmand te worden door deze angst, hij schoot van een rondje 36 naar een rondje 38, maar kon zich toen stabiliseren. Toen zijn tegenstander in de buurt kwam kon hij overschakelen naar een hogere versnelling en kon zijn rondentijden weer af laten lopen naar 37 en zelfs 36 seconden. Eindtijd 4.47?
Jan Tichelaar kwalificeerde zich voor een toekomstige 5 km met 4.49. Jack Schoenmakers, die zich via een 10 km geplaatst had voor deze 3 km (op basis van zijn 1500 kwam hij nog niet in aanmerking), kwam tot 5.15 (rondjes 41-42). Ikzelf kwam met een opkomende keelpijn tot 4.37 en werd gelukkig net niet ingehaald door een op hol geslagen Wijf. Inmiddels is mijn keel al zo pijnlijk dat ik het liefst alleen maar praat via de schaatspraat.

Onderwerp Auteur Gepost

Ex-sprinter rijdt aflopend schema 3km

Floor 23 oktober 2005 10:33



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: