Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Postbankrijders in Haarlem

harm
31 oktober 2005 19:55
Voor het 5banentoernooi werd de eerste wedstrijd zondag in Haarlem verreden. Groet kanshebbers voor de ereprijzen waren Jurgen Meijer, Arjan Bakker en Gerard Sluijs. Gevaarlijke outsider was Cor Schoen. Er formeerde zich een kopgroepje van ca 10 man tien ronden voor het einde. Op het moment dat ondergetekende de baan met zijn schaatspak ging dweilen. Mijn taak lag deze avond in het laten vallen van gaten, wat aardig lukte. Maar dat houdt natuurlijk in dat jezelf niet hoog scoort.
Jurgen moest het in de eindsprint net afleggen tegen Arjan B. Gerard snelde naar een derde plaats. Jan Westveen was blij met een plek bij de eerste 10. Cor Schoen werd mooi achtste.

Tot zover,

Harm
Onderwerp Auteur Gepost

Postbankrijders in Haarlem

harm 31 oktober 2005 19:55

Re: alweer plat?!?

Wijf 31 oktober 2005 20:08



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: