Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Coca Cola, sigaretten en lactisch vermogen

Bijna
02 november 2005 08:44
Jurgen,

De ontbrekende sjaffie rokende cola drinker en schaatser was een gemis gisteren. ER gingen een hoop broodje aap verhalen en getallen door de lucht maar enige statistische onderbouwing ontbrak.

De sprinters waren als vanouds gespannen en hadden donkere randen om de ogen.
Barend V. was tevreden (2.08) en sprak honderd uit, Sjaparie on-coachbaar en onze Ooggetuige gebruikte de middelvinger, met een glimlach, al 2 meter na de 1500 m finish. Deze man gaat nog voor verrassingen zorgen dit seizoen. Hij wordt nl. gecoached door een dames hockey team. Een knieverbandje is hem al aangesmeerd, hij weet het alleen nog niet....Besef kost tijd.

De van oorsprong Bulgaarse Sjaparie opende zelfs nog even de truukjesdoos uit z'n cross verleden door onze Ooggetuige op de wissel bijna de banden in te rijden. Jackie Middelburg had het niet beter gekund. Het wachten is op het moment dat de anabolenkuur weer aanslaat.

Revalatie waren gisteren het Mannetje (heel stilletjes en geconcentreerd naar 2.08), Braam met een sterke sprint (38 laag), Jan van Niejenhuis die zijn doelstelling op een haar na miste door een gebrek aan latisch vermogen (2.30 vs. 2.29) en het Wijf (2.03). Misschien wordt ze toch nog een echte vent (< 2 min) ....

Oliebol lag gistermiddag waarschijnlijk al in bed dus die hebben we niet gezien.

Tot zover en grusse
Onderwerp Auteur Gepost

Heerenveen Veteranen Wedstrijdje

Ooggetuige 01 november 2005 18:25

Re: Heerenveen Veteranen Wedstrijdje

Wijf 01 november 2005 20:44

Re: Heerenveen Veteranen Wedstrijdje

Neef 01 november 2005 21:41

Re: Heerenveen Veteranen Wedstrijdje

Jurgen 01 november 2005 22:26

Coca Cola, sigaretten en lactisch vermogen

Bijna 02 november 2005 08:44



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: