Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Willemiek Kamper snel op Heerenveens ijs en in Alkmaar

Trotse vader
07 november 2005 19:50
Het volgende artikeltje stond in de gelderlander van vandaag:

SCHAATSEN


Kamper snel op Heerenveens ijs

De Wageningse schaatster Willemiek Kamper heeft bij wedstrijden van het schaatsdistrict Noord Holland/ Utrecht op het ijs van de Heerenveense ijsbaan een snelle 500 meter neergezet met 43.48. Kamper snoepte daarmee een halve seconde af van haar persoonlijke toptijd, die ze eind oktober in het Duitse Inzell ( 43.89) liet noteren. Op de 1000 meter kwam Kamper in Thialf tot 1.29.21. Bij wedstrijden in Utrecht won Marjan Koerselman ( Wageningen) een klassement over 500 en 1000 meter. Plaatsgenote Annelies van der Ploeg ging hard onderuit op de kortste afstand, maar won de kilometer in 1.25.51.



Powered by TECNAVIA Copyright (c)2005 De Gelderlander 07/11/2005


Gisteren reed Willemiek ook prima op de gewestelijke kampioenschappen .
In een winderig Alkmaar (soms een voordeel, vaak niet) en hoge luchtvochtigheid (snel aanslaand ijs) en bij 12 graden (gunstig voor coaches en publiek) ging ze de strijd aan met de gewestelijke rijdsters.
Op de 500 meter eindigde ze op de vijfde plaats. Daarna zijn uitslagen en klassementen zeer onduidelijk omdat de elektronische tijdwaarneming het regelmatig liet afweten. De communicatie van het juryhok naar de baan over tijden, klassementen en plaatsing voor de laatste afstand was zeer gebrekkig of niet bestaand.
Het eindresultaat was een vierde of vijfde plaats vlak achter de rijdsters uit de gewestelijke selectie.
Na de wedstrijd werd alleen de nummers een t/m drie bekend gemaakt, andere resultaten zijn tot nu toe ook op het internet onvindbaar.

Marc haalde een keurige derde plaats op de 3000 m.

De trotse vader
Onderwerp Auteur Gepost

Willemiek Kamper snel op Heerenveens ijs en in Alkmaar

Trotse vader 07 november 2005 19:50

Re: Willemiek Kamper snel op Heerenveens ijs en in Alkmaar

Willemiek 07 november 2005 20:13



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: