Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Eenzame vluchtpoging en de staart van het peleton in zicht

11 november 2005 08:27
Twee STW schaatspraatjes van deze ochtend als onderdeel van een WUR intern overleg:

Jan Heeres
Gisteravond nog even gebeld met Fred van den Tempel. Zijn bloed was gisteren niet zo goed (2,1) en dus geen 5e chemo vandaag. Na lang onderhandelen bereikte hij het compromis van een 2e test vanochtend en als dan beter was alsnog een chemo.
Zo niet, dan een week wachten. 't is wat en toch gaat het goed met hem.

Herman Vermeer
Ongelofelijk zoals Fred toch onze inrijrondjes op woensdag mee reed: de eerste 6 in 34/35 sec en de tweede 4 in 32/33 sec, waarbij pas het laatste rondje moeilijk voor hem werd. Belangrijk is dat hij het hoofd gezond houdt. Hij voelt zich niet slechter dan na de eerste kuren en voelt wel de opgaande lijn steeds tussen de kuren in. De insteek is positief en dat is ook een belangrijk medicijn!

Conclusie
Fred is bezig zijn eenzame vluchtpoging met succes af te ronden door de staart van het peleton in zicht te krijgen/houden. Doorzetten en de kop erbij houden.

Onderwerp Auteur Gepost

Eenzame vluchtpoging en de staart van het peleton in zicht

jan heeres 11 november 2005 08:27



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: