Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Inhoud Volgende Yskrabbels

Ooggetuige
16 februari 2005 13:00
Alvast een digitaal voorzetje voor de volgende uitgave, wellicht een Thema nummer ? Deadline 25 maart 2005 onder de zinspreuk; "Meer Olie op het Vuur".

De Voorzet;

- Steeds minder mensen doen meer werk binnen de vereniging; Hoe nu verder ? Harry Booltink heeft reeds aangekondigd in de pen te klimmen.

- Wat is nu een Topper en wat een Tobber ? Is Topsport sport op de toppen van je persoonlijke niveau of op de toppen van een algemeen en dus gemiddeld niveau ? Robbert Braam kan hier roodaangelopen over praten, wellicht ook schrijven ?

- Trainersverdriet of Ondanks is des Werelds Loon; Wellicht een op band op te nemen Kring gesprek (bij Irma ?)olv de al evenveel geteisterde trainings
(of = het trainers) coordinator

- Stelling; Bij Ysfaciliteiten heb je dat aan jezelf en aan het Gewest te danken, jurybeurten of andere Verenigingsbijdrages zijn daarbijoverbodig.
Mark Ooyevaar over dit cafetariamodel ongetwijfelt (d) iets aardigs op paier te zetten.

- Gast aan tafel; de Redactiekrabbels doet een diepteintervieuw met niet STW-leden. Kandidaten te over !

- Marathonschaatsen; van Jeugd tot Veteraan. Jan Heeres kan, alle namen in gedachten nemend, nog eens prachtig en warm een relaas in elkaar steken.

- De Woensdagmiddag; Wat gebeurt er toch voor magisch, in de file, op weg naar Nijmegen en olv de onvermijdelijke Yzeren man en niet te versmaden Fynproever dat de STW jeugd doet opstomen tot aan Nk deelnames toe. Wellicht een duostukje van onze 2 leer krachten.

- Op zoek naar de Chaos; Ofwel, waar is Harm Smit gebleven. Harm geeft zelf het antwoord.

- Het landelijk Veteranen marathonkampioenschap; het laatste wat ooit in cupvorm werd/wordt verreden en waar de Utrechters het net (?) niet haalden tegen de Groningers. Groninger Fred (tevens dichtkoning, in het bezit van sterke vrouw en 3 kinderen) verhaalt met Klaas als secondant.

- Baselga 2005; Harry en Klaas ontdekken het plaatselijke nachtleven en rijden tussen door een wedstrijdje.

- Calgary 2005; Braam (weer tyd voor een sterke vrouw) wordt er ongenadig opgelegd (dit si een voorspelling die later nog wat verfynd zal worden) door de gemotiveerde Bijna (4 koters en de bezitster van het vrouwentydritparcoursrecord; tevens tyd waarachter ik reeds jaren aanzit, maar dat geheel ter zyde). Geschreven door de neutrale (nog0 niet STW-er die ter plekke zal zijn; Jurgen Meyer.

- Het binnehalen van mijn gram nadat Uytenhaaghe zich niet een kwalificeert voor het WK afstanden net zo min als de lamme Romme (na
het winnen van een lullig World Cupje of een veredeld clubkampioenschap zijnde het Ek ben je nog niet terug; ze zijn passez!). Dit stuk verzorg ik natuurlijk zelf met een vooruitblik op Turyn en het altijd spannende OKT (Olympisch kwalificatietoernooi).

Rest mij nog het bestuur te bedanken voor het fyne verenigingsjaar en de vele inspanningen, de trainers voor de goed verzorgde, voorbereidde en altijd (Bijna altijd) met de nodige humor doorspekte trainingen die ondanks dat ik geen sterke vrouw heb (soms wel en soms ook lief, maar alleen soms) toch weer tot persoonlijke hoogtepunten leidden, de vaste juryleden die altyd maar weer naar Utrecht reizen opdat wij onze wedstrijdjes kunnen rijden, de Redactie van de Yskrabbels, vooral omdat het a.s Themanummer iets geweldigd gaat worden en niet te vergeten harry van de Schaft die niet allen de toorn maar ook het wedstrijdnummer van de ogenschijnlijk altyd zo bedachtzame Fynproever kreeg toegeworpen.

Dit is maar een voorzet.
Onderwerp Auteur Gepost

Inhoud Volgende Yskrabbels

Ooggetuige 16 februari 2005 13:00

Re: Inhoud Volgende Yskrabbels

ineke sahuleka 16 februari 2005 18:54

Re: Inhoud Volgende Yskrabbels

jan heeres 16 februari 2005 21:00



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: