Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Inhoud Volgende Yskrabbels

16 februari 2005 21:00
Ja Ineke, STW heeft heel veel schrijverstalent en als je die op de goede manier aan het werk zet, vliegt de IJskrabbels zomaar vol met (on)zin. Vanavond, na de ijstraining zetten we de koppen bij elkaar om te praten over het 50 jarig STW lustrumboek. En daar zullen we ook nog flink wat schrijvershanden voor nodig hebben.

Allerlei kanten van STW gaan we belichten. Vanuit het heden kijken we heel kort terug naar het verleden maar veel meer naar de toekomst, tot zelfs wel 50 jaar terug. Immers dit jaar is STW halverwege zijn eerste eeuw en er zijn nog genoeg mensen die weten hoe het begon. Laten ze ons vertellen over hoe het er over 50 jaar uit gaat zijn.

Bijv. de 11stedenschaatstochten, hoe leerde je vroeger schaatsen, hoe gebeurt dat nu en vooral wat wordt het over zoveel jaar vooruit. En zijn er al drie generatie STW-ers. Jolle probeerde het even voorzichtig door Gaudia al de schaatsen onder te binden, maar trok zich toch maar snel terug.

Er komt nog veel meer, we houden jullie op de hoogte en/of we vragen jullie om medewerking. Immers veel handen maken het werk licht (en ook gezellig).

Jan

Onderwerp Auteur Gepost

Inhoud Volgende Yskrabbels

Ooggetuige 16 februari 2005 13:00

Re: Inhoud Volgende Yskrabbels

ineke sahuleka 16 februari 2005 18:54

Re: Inhoud Volgende Yskrabbels

jan heeres 16 februari 2005 21:00



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: