Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

De spits is er af en wij marathonnen weer Re: Van Horen Zeggen

11 oktober 2021 18:43
Ja gisteravond weer een gewone, ouderwetse C3 avond met ruim dertig schaatsers op het ijs. Een aantal snelle jongeren die nog niet zoveel lef, initiatief toonden. Wat oude vertrouwde oudere schaatsers die het maar eens op kop gingen proberen zoals o.a. Ronald de Beer. Maar na 4-5 rondjes was hij wel klaar en mooi. Kees Verdouw die buitenom naar voren schoof en attente Jack Schoenmakers die mee ging. Maar ook Kees kwam niet op kop en even later wel Ciska Stark. Zij 'betaalde' dat later, in de buurt van de finish met een plaats achterin.
Laura den Otter was er na veel jaren weer, schaatste eerst wel aardig mee maar later verdween ze uit zicht en staat ook niet in de uitslag.
Jack, Willeke Koers en ondergetekende waren de STW'ers aan boord en ik zat veilig in de buurt van Gerrit Roodhart. Dat leverde een 19e plek op en Willeke met plaats 23 en Jack met de 24e plaats en zo kwamen we allemaal mooi binnen. Twintig ronden is niet zoveel en hopelijk dat volgende week de jeugd er volle bak in vliegt. Gaan we lachen. Nu was het ook ok en genieten dat het er weer is, we er weer zijn en mogen.

Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Van Horen Zeggen

Ooggetuige 11 oktober 2021 10:40

Re: Van Horen Zeggen

Jolle 11 oktober 2021 14:29

De spits is er af en wij marathonnen weer Re: Van Horen Zeggen

Jan Heeres 11 oktober 2021 18:43



Auteur:

Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: