Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Preventief half rondje Rozenbos en een lintje voor Vince

Jolle
25 augustus 2022 09:29
Jan,

De Schotse Hooglanders legden de boel inderdaad aardig plat!

Was net langs 3-4 capitulerenden geschoven en had het gat gedicht op het treintje in het kielzog van Braam toen we ineens vol in de ankers moesten.

Wel opvallende verschillen tussen STW'ers die ruim door de berm gingen, strak langs de horens, in stilte of met bezwerende spreuken richting de herkauwers, zichzelf of de collega-fietsers.

Gelukkig konden we allemaal weer netjes verder en werd het ook steeds aangenamer fietsweer. De eerste helft was het toch nog pittig warm ondanks de adaptie die we al maanden hebben aan dit soort weer. Ik vond het vullen van de bidons bovenop de Posbank weer heel aangenaam.

Wel jammer van het stoplicht richting Wolfheze waar deze keer wel heel veel autoverkeer eerst mocht. Anders had ik nog moeten zien hoeveel er terug waren gekomen.

Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Preventief half rondje Rozenbos en een lintje voor Vince

Jan Heeres 24 augustus 2022 21:41

Re: Preventief half rondje Rozenbos en een lintje voor Vince

Jolle 25 augustus 2022 09:29



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: