Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Hard werken in de C3 met veertig ronden op ongedweild ijs

Jack Schoenmakers
30 oktober 2023 11:26
Grappig dat het resultaat precies andersom was t.o.v. vorige week: Johan DNF en Willeke, Jan en ik in de uitslag. De rondentijd was gemiddeld 2 seconden trager dan die koers. Een voorzichtiger start door de lengte van de wedstrijd zal hebben geholpen. Van mij mogen we vaker 40 rondjes rijden.

In de C4 had Ids Crebas eindelijk een wedstrijd zonder haken en ogen en hij eindigde 4e. Van de eerste 10 waren er 8 15 jaar of jonger! Ook in deze klasse is voor de ouderen geen chocola meer te verdienen. In geen enkele klasse trouwens, want de premiesprints leveren geen prijzen in natura meer op. Jammer.

In de C2 was na vorige week weer een mooi resultaat van Harm te verwachten. Mits hij niet in zijn oude patroon van te hard werken zou vervallen. Precies dat gebeurde, waardoor hij vaak voorin te zien was, naar verzandende ontsnappingen toereed en in de laatse ronde er doorheen zakte (34e). Robert Profittlich deed het precies andersom en werd zo 10e, Jan T. reed lekker mee (28e) en Marco mopperde over een slecht gevallen warme maaltijd (35e).
Onderwerp Auteur Gepost

Hard werken in de C3 met veertig ronden op ongedweild ijs

Jan Heeres 29 oktober 2023 22:48

Re: Hard werken in de C3 met veertig ronden op ongedweild ijs

Jack Schoenmakers 30 oktober 2023 11:26



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: