Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Jan gefeliciteerd

21 maart 2005 21:35
Het was een heugelijke dag vandaag, maar het was ook zwaar. Voor sommigen leverde het zwoegen uiteindelijk PR's op, maar voor anderen bleef het bij zwoegen.

Dit gold misschien wel in het bijzonder voor Jan Heeres. Allereerst dat het vandaag een heugelijke dag was: Jan vierde vandaag zijn 47e verjaardag (bij deze nog gefeliciteerd, het was er vandaag in alle drukte niet van gekomen), maar vooral dat het een zware dag was.

Het hele stadion heeft met Jan meegeleefd bij zijn worsteling op de 10 km. Jan 's verslaving aan zijn preventieve rondje rust in de marathon leek hem op te breken. Het wilde niet echt lukken vandaag, regelmatig moest de rug gestrekt worden, maar onder aanmoediging van de speaker en omstanders wist hij toch zijn rit te voltooien. Daarbij wist hij nog net te ontkomen aan tijger Hendrik, die hem een rondje zou gaan lappen. Iedere keer dacht je dat hij uit zou stappen, maar ook vandaag heeft hij het woord opgeven uit zijn vocabulaire weten te houden.

Een beloning met een PR was vandaag niet van toepassing, maar welk een mooi scenario had de organisatie bedacht om deze heldendaad te belonen:
De loodjes voor de Tombola waren op een dusdanige wijze gerangschikt dat de volledig onpartijdige beschermheer, Jeen van den Berg, niet anders kon doen, dan de naam Jan Heeres uit de grabbelton trekken. En aldus geschiedde. Maar wat bleek toen? Tot ontzetting van alle aanwezigen bleek Jan Heeres opgegeven te hebben. Hij had het lange wachten op de uitslag niet langer op kunnen brengen en was naar huis vertrokken.

Vervolgens zat de organisatie gevangen in haar eigen web van regels. Hoewel ze maling hebben aan alle regels die door anderen verzonnen worden, hielden ze zich strikt aan hun eigen regels. Er werd een nieuwe winnaar getrokken: Maarten Janse


Jan, hopelijk heb je toch nog een goede verjaardag gehad.



Onderwerp Auteur Gepost

Jan gefeliciteerd

Floor 21 maart 2005 21:35

Re: Jan gefeliciteerd

jan heeres 22 maart 2005 21:43

Re: Jan gefeliciteerd

Inge S. 23 maart 2005 13:36

Re: Jan gefeliciteerd

jan heeres 23 maart 2005 16:03



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: