Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vanuit het spoor van Cunego-1

Squadra Rosa
21 mei 2005 21:56
Na een voorspoedige reis bereikte de 1e ploeg (6 man met de camper) vrijdagmiddag Corvara waarna de later vertrokken 2e ploeg in de vooravond volgde (3 man en 1 vrouw).

Braam, Jolle, Loet, Goeroe (in curieuze en onvermoedde verwachting.................)Jan (Heeres) en Henri reden zich ondertussen al wat "los" op de Campolongo en later de Passo Gardena en nadat de temperatuur een bijna succesvolle poging deed onder het vriespunt door te duiken (onder een strakblauwe sterrenhemel) genoten wij van de zelfbereidde en rijke maaltijd waarna wij (laat opde avond) nog een plaatselijke uitspanning bezochten.

Op zaterdag begon dan het echte werk. Wij reden het 2e deel van de zware bergrit van die dag hetgeen inhield; 95 km met de Passo del Erbe (16,5 km a 8.9 %) en de klim naar Ortisei die wij lelijk onderschat hadden (deze bleek met stukken van 14% een gemene benenbreker).

Klaas en Hendrik waren vandaag de chauffeurs en trokken onderweg, rijdend door een adembenemd landschap de vergelijking met Topless verschijningen op zonnige stranden waarbij je als een magneet en geintrigeerd ogen tekort komt om de spelingen van de natuur te kunnen doorgronden.

Na de auto's strategisch geparkeerd te hebben reden zij het parcours achterstevoren en troffen op 35 kmvan de finish (in Brixen/Bressanone) de groep waarna gezamelijk en achter Italiaantjes aanjagend de klim naar Ortisei volgde.

Braam, Jolle en Ijzeren Jack bleken veruit de sterkste met kort daarachter de sterke Loet, de wat inde war geraakte Goeroe en de stabiele Deel (Henri).
Verder daarachter worstelden Hendrik, de vloekende Ouderling (dt zijn de echte, aldus dader Jan Heeres) en Judith.

Na de finish dwaalden wij vervolgens (moe maar voldaan) rond op terrasjes, in merchandising kraampjes (Cinque Euro), toiletten en bekeken wij de strijd van de echte matadoren (jammer van Cunego maar lang leve Il Falco) op een groot Mega scherm en juichten op 75 meter van de finish de aankomers toe.

Onderweg naar huis (afdaling) versloegen wij alsnog alle verkeersdeelnemers alhoewel wij elkaar vooraf voorzichtigheid beloofden. Maar goed, wij beloven elkaar wel meer.
Als toegift zagen wij nog slangen, strakke pr meisjes, meikevers en beschuldigde Judith onze navigator ervan een Muts te zijn.

Wij hebben het erg naar onze zin en gaan morgen de Stelvio op (wij bevinden ons al aan diens voet).

Het benen scheren begint inmiddels erge vormen aan te nemen en ook heeft Goeroe's Gonneke zich rond 19.30 uur vanuit Slovenie bij ons gevoegd.
Er gebeurt veel in ons leven.

Morgen meer...........................................................
Onderwerp Auteur Gepost

Vanuit het spoor van Cunego-1

Squadra Rosa 21 mei 2005 21:56

Re: Vanuit het spoor van Cunego-1

Ooggetuige 22 mei 2005 18:36

Re: Vanuit het spoor van Cunego-1

mark 22 mei 2005 19:08

dag 2: in 't spoor v. Cunego-1

Squadra Rosa 22 mei 2005 20:22

Re: dag 2: in 't spoor v. Cunego-1

Floor 22 mei 2005 21:15

Re: dag 2: in 't spoor v. Cunego-1

Rudolf 24 mei 2005 17:49

Re: dag 2: in 't spoor v. Cunego-1

Floor 24 mei 2005 20:57



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: