Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Fietstijdrit van vandaag

24 juli 2005 10:42
Tweede fietstest STW

Op een bewolkte zaterdagmiddag, de 23e juli van 2005, werd de tweede STW fietstest verreden op het parcours bij de Defensieweg. De lucht zag er dreigend donker uit maar het regende niet. De thermometer stond op 19 graden celcius. De wind woei volgens de metereologen met 12km/u uit het westen tot zuidwesten. Het voelde als een lelijk pittig windje dat overal vandaan kwam en nergens naartoe ging. Frans Peter maakte melding van tegenwind zelfs waar de wind mee was.

Er stonden 8 popelende kandidaten aan de start die alle hun eigen grenzen met verve wilden overschrijden. Een lichte spanning was voelbaar. Jules met verstelde kleding en roze plekken op zijn vel waar de verwondingen net hersteld waren van een spectaculaire valpartij. Na een kort inrijden en het verkennen van de route werd er gestart met tussenpozen van 1 minuut. De deelenemers met hun resultaten op volgorde van eindtijd:

naam eindtijd pr
1 Harm Smit 16:05 15:59
2 Jolle Landman 16:06 16:04
3 Frans Peter Scheer 16:20 16:10
4 Jan Heeres 16:53 16:53
5 Lucas Goense 17:10 -
6 Robert Kamper 18:44 19:14
7 Jules Booltink 19:06 20:00
8 Jan v Niejenhuis 19:36 18:00

Daarbij valt op te merken dat er vrij veel verkeer was. Velen werden minder of meer gehinderd. Harm maakte specifiek melding van 2 zwalkende wandelaars met grijs haar. Lucas had last van de trimbaan die van rechts kwam en sloeg daardoor een verkeerd bospad in. Jan van Niejenhuis vocht tegen de curve van achteruitgang zoals hij het zelf placht te noemen. Overigens reden Jolle, Harm, Jan Heeres en Robert met ligstuur en de rest niet.

Bij de finish spraken de gezichten boekdelen. Frans Peter had naar schatting 3 keer zoveel schuim op de mond als Basso bij zijn tijdrit-finish diezelfde middag in de Tour. Jolle leek vrij fris maar vertelde dat het als doodgaan voelde. Jan Heeres riep bij het finishen het ouderlingschap waardig ?haleluja, haleluja?? (prijst de Heer, maar verdulleme wat doen mijn benen zeer).

Lucas reed de tijdrit voor het eerst en had nog geen pr staan. Met het rondje trimbaan eraf moet zijn tijd dus voor verbetering vatbaar zijn. Harm, Jolle en Frans Peter reden bijna net zo hard als ooit en Jan Heeres evenaarde zijn snelste tijd. Robert Kamper reed er na de vorige keer alweer een halve minuut af (waar gaat dat heen?) en Jules Booltink zelfs bijna een hele minuut. De genoemde pr?s zijn niet heel nauwkeurig want door de deelnemers zelf uit hun geheugens opgediept na het rijden van de tijdrit. Jan v Niejenhuis had het over een een ruwe schatting uit een grijs en zeer ver weg gelegen verleden.

Robbert Kamphuis
Onderwerp Auteur Gepost

Fietstijdrit van vandaag

jan heeres 23 juli 2005 18:14

Re: Fietstijdrit van vandaag

Robbert Kamphuis 24 juli 2005 10:42

Fietstijdrit: het geheim van Breukink

harm 28 juli 2005 10:57

Re: Fietstijdrit: het geheim van Breukink

Piet 28 juli 2005 13:36



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: