Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW fietstrainer in de auto

06 augustus 2005 19:57
Tja, STW heeft weer wat nieuws: niet een fietstrainer op een brommertje, maar eentje in de auto. En wel in een heus TCW wielertenue, maar op een paar echte buma schoenen. Peter Vlaar en ondergetekende keken hun ogen uit. Het programma van vandaag was: 3x 5 min blok en tussendoor 10 minuten actieve rust. Daarna verdween de trainer weer in zijn voiture, vol twijfel of hij nou wel of niet mee zou gaan. Waarschijnlijk zullen andere thuisblijvers ook getwijfeld hebben.

Maar zoals vrijwel altijd kregen de thuisblijvers ongelijk: een mooi rondje twee bruggen was voldoende voor Peter en mij om het programma te doen en weer op tijd voor de volgend bui in Wageningen terug te zijn. Ondertussen was er nog genoeg ruimte om gezellig bij te praten over o.a. Peter zijn nieuwste speeltje: een GPS apparaatje waarmee je nooit meer de weg kwijt raakt. Bovendien krijg je bijv. in een afdaling al ruim van te voren de bochten te zien zodat je nog harder door kunt scheuren. Geweldig zo'n ding, kost wel een paar centen maar dan heb je ook echt iets mooi's.

En nu maar hopen dat de trainer in zijn TCW pakje morgen zijn koersschoentjes aan kan trekken en dat het droog weer is. En dat geldt ook voor de andere thuisblijvers.

Onderwerp Auteur Gepost

STW fietstrainer in de auto

jan heeres 06 augustus 2005 19:57

Re: STW fietstrainer in de auto

Jolle 07 augustus 2005 12:58

Re: STW fietstrainer in de auto

jan heeres 07 augustus 2005 13:43

Re: Enecotourspel!

Wijf 07 augustus 2005 18:43

Re: Enecotourspel!

Jolle 07 augustus 2005 19:18

Re: Enecotourspel!

jan heeres 07 augustus 2005 19:41



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: