Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: geen klapper voor de pastcie

Jack Schoenmakers
22 oktober 2005 21:40
Vrijdagavond: in de stromende regen rijdt een groepje in de snoek van Hendrik naar Wageningen: Jack, Judith en Bauke. Goed bezig die Abma: sinds kort betaald trainer bij Argo, huis aan het schilderen, veel sporten, stukken voor het lustrumboek schrijven en ook nog in de handel.

Intussen ergens in Utrecht: de Past/10 km cie vergadert. Hendrik krijgen ze niet op de kast over die snoek uitlenen. Andre wel, die heeft pas na de 2e fles wijn, besteld door Klaas, de vergadering in de hand.
Het gaat goed met de aanmeldingen weten ze te melden. De organisatie loopt ook wel, maar een ding: die Mogema-boys sponsoren nu 2 jaar en willen wel dat er beter gescoord wordt in de publiciteit. Wat te doen. Er wordt gebrainstormd. Een wereldrecord poging en Wennemars op de 10 km, daar ga je niet zomaar overheen. Neen, de landelijk pers moet weer een keer gehaald worden en liefst in relatie met schaatsmerken. Ze beloven elkaar dat ze allemaal hard na zullen denken en rijden naar huis.

De volgende morgen hadden ze al op hun wenken kunnen worden bediend. Ware het niet dat Bauke even te kort door de bocht ging...
Onderwerp Auteur Gepost

Tweedehands klapschaats

Pay-Uun Hiu 22 oktober 2005 14:40

Re: geen klapper voor de pastcie

Jack Schoenmakers 22 oktober 2005 21:40



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: