Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW compleet vertegenwoordigd op de C3 qua kwantiteit

28 januari 2024 21:44
Vanavond was weer eens een mooie marathonschaatsavond: geen wind, enigszins koud maar niet te, een ijsmeester die voor de C3 de baan extra perfect dweilde en daarna 35 ronden. Nog nooit zo'n omvangrijk STW C3 deelname met Willeke Koers, Johan Crebas, Joris Matthee, Robert Huiting, Hendrik van de Beek, Jack Schoenmakers en ondergetekende met natuurlijk ook Zeistse STW'ster Laura den Otter = 8x. Dit op een totaal van 35 schaatsers. Mooi ijs en eerst vijftien ronden hoog tempo die Jack fataal werden. Hij dieselde 15 rondjes in zijn eentje en werd toen een rondje ingehaald. Daarna de tussensprint en daarna werd het rustiger en kon Jack weer gewoon mee.
Zo af en toe een versnelling en verder schaatste het mooi naar de finish toe. Zat zelf veel achteraan in de groep en liet me leiden door Gerrit Roodhart. Met nog 7-8 ronden te gaan, leek het me wel wat om eens (even) op kop te schaatsen. De eerste poging lukte niet maar twee ronden later nestelde Johan zich op kop. Een halve ronde snelheid maken en zo waar lukt het om op kop te komen. Dat duurde een ronde en toe was het feest voorbij. De hele groep spoelde er overheen en daarna wat valpartijen met o.a. Hendrik en Johan.
Verder niet zoveel van de eindsprint gezien, wel dat Robert Huiting voorin zat en Laura. Straks maar even de uitslag bestuderen.

In de C1 was de groep klein en verweerde Jolle zich kranig in groep 2. Als laatste de C2 met Jan Tichelaar en Marco de Jonge.
Een mooie avond en volgende week verder.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

STW compleet vertegenwoordigd op de C3 qua kwantiteit

Jan Heeres 28 januari 2024 21:44

Re: STW compleet vertegenwoordigd op de C3 qua kwantiteit

Ooggetuige 29 januari 2024 06:12

Re: STW compleet vertegenwoordigd op de C3 qua kwantiteit

Jolle 29 januari 2024 13:46

Re: STW compleet vertegenwoordigd op de C3 qua kwantiteit

Marco 30 januari 2024 12:30



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: