Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Schandalig !!

23 juni 2005 19:49
Jack,

Slim bedacht en bijna goed getimed die vlucht van je. Geweldig, nooit zulk een voorbedachte sluwheid achter je gezocht.

Hendrik en Jack,

Het had een dieptepunt kunnen worden als Floor anders bij de spoorbomen had gehandeld, dan hij deed. Hij heeft meerjarige 11steden fiets ervaring en dan leer je gaatjes te zien die er voor anderen niet zijn. Met zijn vastberaden optreden werden wij allemaal op sleeptouw genomen en konden veilig de neervallende bomen passeren. Stel je eens voor dat hij was gaan twijfelen, dan hadden meer dat gedaan. Sommige stoppen wel, maar midden op de overweg gevangen tussen de bomen. Anderen rijden door, maar bedenken zich later nog wat.

En dat alles terwijl de trein zonder vertraging met 140 km/u nadert. Dat zou andere koek zijn geworden dan die boze knaap in zijn Golf autootje bij de Schelmseweg. Dat was trouwens best wel een pechvogel.

Hij was het dak van zijn auto al kwijt, had geen T shirt meer, ook al geen haar meer op zijn kop en verloor ook nog zijn verstand. Gelukkig kwam Rudolf terug om hem tot rede te brengen, anders was hij zijn vriendin ook nog kwijt geworden. Want welke leuke meid wil nu met zo'n pechvogel door het leven?

Ja, het was weer een beste fietsavond met veel actie.

Het beste,

Jan

Onderwerp Auteur Gepost

Schandalig !!

IJzeren man 22 juni 2005 21:44

Wilde Woensdag avond-6

0oggetuige 23 juni 2005 15:19

Samson en Delilah (2003)

Dichtmens 23 juni 2005 19:02

Tankstation

Wim 27 juni 2005 11:41

Re: Schandalig !!

jan heeres 23 juni 2005 19:49

Re: Schandalig !!

Floor 24 juni 2005 21:40



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: