Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Eric van der Lippe had in Haarlem moeten rijden!

Wijf
24 januari 2005 00:35
Want daar was, zonder dak, een zware 5-banenwedstrijd!

De dames werden getrakteerd op een flinke hagelbui en bij de veteranen reed Jan Westveen solo naar de winst. Wat zal hij hebben afgezien, want zij reden op witgehageld ijs en met een flinke wind. Klasse, Jan!

Wij, langs de kant, moesten Henk van Walderveen nog wel even tot afstoppen zien te overtuigen, want hij leek even de boel te gaan dichtrijden. Maar hij had het tijdig door en concentreerde zich op de eindsprint, die hij maar net van Arjan Bakker verloor.

Bij de C1 plaatste Robert Gaasenbeek een jump naar de kopgroep, was te kapot om te winnen maar wel voorin over de streep. Hier was de winst zeer terecht voor Oliebol, die gedurende de wedstrijd al veel werk verzette, onder meer in de tussensprint.
Onderwerp Auteur Gepost

Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

jan heeres 23 januari 2005 23:26

Re: Eric van der Lippe had in Haarlem moeten rijden!

Wijf 24 januari 2005 00:35

Re: Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

Jack Schoenmakers 24 januari 2005 08:22

Re: Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

Robert Huiting 24 januari 2005 09:16



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: