Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

24 januari 2005 09:16
Het was inderdaad te zien dat de C3 een zware wedstrijd te verduren had. Dick (SVU) die vorige week inderdaad nog een rondje in zijn eentje pakte heeft zelf zo'n 7 ronden lang geprobeerd weg te rijden. Niet zoals het hoort met een versnelling, maar door gewoon hard te gaan rijden. Dat leken veel mensen in de C3 niet leuk te vinden. En daardoor vlogen ze er met bosjes vanaf. Marjan reed sterk en leek de westrijd "makkelijk" uit te gaan rijden. Totdat ze 6 ronden voor het eind werd gehaakt. Erg jammer, dit was toch wel een serieuze kans op punten pakken. Overigens eindigden alle STW-ers volgens mij in het peleton, en dat is altijd goed!

Overigens werd Robbert Proffitlich als STW-er ook nog 4e in de C2. Samen met Floris Zijlstra hadden we het plannetje gemaakt zo rond de 20e ronde weg te gaan rijden. Echter dit pakte niet zo goed uit want we kwamen niet echt weg en zeker niet met z'n drieen. Volgende keer toch nog een beter plan bedenken.

Robert
Onderwerp Auteur Gepost

Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

jan heeres 23 januari 2005 23:26

Re: Eric van der Lippe had in Haarlem moeten rijden!

Wijf 24 januari 2005 00:35

Re: Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

Jack Schoenmakers 24 januari 2005 08:22

Re: Eric van der Lippe wint de C1 met een rondje voorsprong

Robert Huiting 24 januari 2005 09:16



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: