Eindejaarstocht STW -Samen op pad uit Wageningen en Zeist

Sinds vorig jaar is de traditie in ere hersteld om tegen het eind van het jaar samen op de fiets te stappen. MTB, racefiets, gewone fiets. Alles is mogelijk! Net als vorig jaar worden we weer gastvrij ontvangen met koffie/thee en lekkers nabij Leersum.

Aanmelden

Bij de Activiteitencommissie (accie@stw-site.nl of voor deze activiteit jolle.landman@gmail.com).

Vertrek Wageningen MTB

Gezamenlijk om 8.30 uur bij Hotel de Wereld.

Vertrek Wageningen Race of Stadsfiets

Afhankelijk van het weer zal onder leiding van Judy Hauser zijn op een nader af te spreken tijdstip.

 

Vertrek Zeist-Utrecht MTB

Gezamenlijk om 9.00 uur (als je een kwartier eerder komt dan krijg je nog koffie van Klaas.) vanaf de Prof. Lorentzlaan 2-D in Zeist.

 

Rustplaats

Met warm drinken en lekkers: Heulweg 2, 3956 KR Leersum. Daar zijn we te gast in de Kantine (wanneer je terrein van boerderij oprijdt, doorrijden tot paardenstal en dan links en nogmaals links…- kantine is één van de ‘lage’ stallen). Beide groepen zijn hier tussen 11.15 en 12.00 uur.

Kosten

5 euro contant meenemen als vergoeding voor de verzorging in Leersum en een bijdrage voor de jeugdcommissie van STW.

 

Route

Gaat over de MTB-routes op de Utrechtse heuvelrug. Vanuit Wageningen is dat uit en thuis iets meer dan 75km, maar inkorten en het asfalt nemen is mogelijk. Graag communiceren zodat we niet onnodig iemand zoeken die ‘kwijt’ is. Houdt rekening met een aankomst thuis in Wageningen tussen 14.00 en 14.30 uur als je de hele route mee gaat.

 

Vignet

Op de MTB-routes van de Utrechtse heuvelrug waarover we rijden moet je een vignet hebben. Aan te schaffen o.a. bij Roel Peerenboom.

Of op de site van de Utrechtse Heuvelrug: MTB vignet Utrechtse Heuvelrug – Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (np-utrechtseheuvelrug.nl)

 

Gravelbike?

In Rhenen beschikt de familie Vogelezang/Boonstra over een gravelbike. Mogelijk gaan zij ook die kant op en kun je aansluiten als je over deze fietsvariant beschikt.

 

Zegt het voort in alle trainingsgroepjes en komt allen! Natuurlijk mag je ook een introducé meenemen.