STW 65 jaar

Anno 2020 bestaat de Schaats Trainingsgroep Wageningen al 65 jaar!

In 2015 heeft STW haar 60 jarig jubileum uitgebreid gevierd. Het jubileumjaar ging van start met een feestelijke receptie op 22 mei. Het werd een bijeenkomst vol verrassingen. De grootste verassing was dat STW-erelid Jan Niejenhuis werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld door Burgemeester Van Rummund. Hilarisch was de terugblik in woord en beeld op het rijke STW-verleden vol bekende en onbekende verhalen. De avond werd afgesloten met een duur-extensief training tijdens borrel.

Na al dat gefeest kreeg het jubileum een wat actiever karakter met eerst het Pinksterfietsweekend in het Limburgse Heuvelland. Een mooie mix van fietsen, vlaai en de andere geneugten van bourgondisch Limburg. Gefietst werd er ook tijdens de Jubileumfietstocht door de Vogezen die van eind juni tot begin juli plaatsvond. De deelnemers konden zich uitleven op stevige dagafstanden en pittig klimwerk.

En toen volgde, hartje zomer, de Jubileum-tienkamp waarin veel STW-ers lieten zien dat ze ook uitblinken in het spijkerbroekhangen, boogschieten, golfbalhappen, eieren gooien, skeeleren, traplopen, hindernisbanen nemen, kruiwagen lopen, evenwichtsbalkkunsten, zaklopen etc. Een prachtdag die werd afgesloten met een gezellige en smakelijke BBQ.

Tot slot is het de bedoeling het STW-smoelenboek  te presenteren.

STW 60jaar Jubileumshirt

Er is een prachtig STW Jubileumshirt in de mooie clubkleuren blauw en geel. Tijdens de ALV op 30 april konden exemplaren worden besteld.