Toernooien Heerenveen

Tot en met het jaar 2019 werden er door de STW PAST toernooien georganiseerd. Met mooie resultaten. Wellicht wordt dit in de toekomst ook weer opgepakt.

Jan de Jong is vrijwilliger van de week op schaatsen.nl.

PAST Toernooien 2019

 

De PAST toernooien 2019 zijn sinds dit jaar wat anders dan voorheen. De toernooien worden als vanouds verreden op het supersnelle ijs van onze nationale ijstempel Thialf in Heereveen. Naast de bekende kleine- en grote vierkamp is het PAST toernooi veranderd naar een Super Sprint toernooi en is, helaas, het 10-km toernooi vervallen. Dit jaar werden de toernooien verreden op Maandag 18 en Dinsdag 19 Maart 2019. Het was een groot succes, alle toernooien zaten vol en er zijn weer vele PR’s en Seizoens records gereden!

We hopen dat iedereen er van genoten heeft en dat we jullie allemaal volgend jaar weer mogen begroeten. Fijne en sportieve zomer toegewenst !

 

 

Toernooi uitslagen

* Kleine vierkamp
* Grote vierkamp
* Supersprint

 

Organisatie

De STW-commissie die de toernooien organiseert bestaat uit: Hendrik van de Beek (contactpersoon), Klaas van den Berg, Peter Vlaar, Harry Booltink, André Kleinrensink, Ralph Meijer en Loet Scholma.

 

 

Toernooirecords wedstrijden Heerenveen