Wedstrijden in Nijmegen

In Nijmegen schaats je op een 333-meterbaan. Iedereen met een wedstrijdlicentie (UT, NY of anders) kan zich voor wedstrijden in Triavium inschrijven. De inschrijving is elektronisch en vindt plaats via de website van de Baanvereniging Gelderse Poort. Hier zijn o.a. de inschrijfkosten voor de wedstrijden te vinden. De kosten zijn afhankelijk van de afstand die je wilt rijden. Voor deze wedstrijden dien je jezelf aan te melden.

Kampioenschappen gewest Gelderland

In Nijmegen vinden de kampioenschappen van het gewest Gelderland plaats, waartoe ook STW behoort. In de wedstrijdkalender vind je de data. Er zijn sprint- en allroundkampioenschappen. Op de website van NSV worden lijsten met geselecteerden gepubliceerd. Je moet je zelf aanmelden als je bent geselecteerd. Dit loopt niet via de STW-wedstrijdcoördinator.

Marathons

In Nijmegen worden vier keer per seizoen marathonwedstrijden georganiseerd. Het wedstrijdprogramma is te vinden op de BGP Nijmegen; de website Baanvereniging de Gelderse Poort. Daarnaast is het mogelijk om aan de Triavium Cup mee te doen, lees de voorwaarden voor deelname op de internetsite. De techniek rond de 333-meterbaan is erg modern, door middel van chips kun je je rondetijden laten meten.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de wedstrijdcoördinator.

Website baanvereniging de Gelderse Poort
KNSB Gewest Gelderland