Wedstrijden in Nijmegen

In Nijmegen schaats je op een 333-meterbaan. Iedereen met een wedstrijdlicentie (UT, NY of anders) kan zich voor wedstrijden in Triavium inschrijven. De organisatie is in handen van de Baanvereniging Gelderse Poort en de inschrijving is electronisch via de volgende link: schaatsen.nl . Hier zijn o.a. de inschrijfkosten voor de wedstrijden te vinden. De kosten zijn afhankelijk van de afstand die je wilt rijden. Voor deze wedstrijden dien je jezelf aan te melden.

Kampioenschappen gewest Gelderland

In Nijmegen vinden de kampioenschappen van het gewest Gelderland plaats, waartoe ook STW behoort. In de wedstrijdkalender vind je de data. Er zijn sprint- en allroundkampioenschappen. Op de website van NSV worden lijsten met geselecteerden gepubliceerd. Je moet je zelf aanmelden als je bent geselecteerd. Dit loopt niet via de STW-wedstrijdcoördinator.

Marathons

In Nijmegen worden vier keer per seizoen marathonwedstrijden georganiseerd. Het wedstrijdprogramma is te vinden op de BGP Nijmegen; de website Baanvereniging de Gelderse Poort. Daarnaast is het mogelijk om aan de Triavium Cup mee te doen, lees de voorwaarden voor deelname op de internetsite. De techniek rond de 333-meterbaan is erg modern, door middel van chips kun je je rondetijden laten meten.

Mastercircuit

Alle informatie over deze wedstrijden is te vinden op de website Schaatscircuit.nl/wedstrijden/inschrijven

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de wedstrijdcoördinator.

Website baanvereniging de Gelderse Poort

Inschrijven.schaatsen.nl

KNSB Gewest Gelderland