STW Clubkampioenschappen deel 1

Op zondag 29 januari hebben we deel 1 van onze clubkampioenschappen. Deze worden verreden op de baan in Utrecht van 19:45 uur tot circa 23:30 uur.

De wedstrijd wordt net als vorig jaar verreden samen met de Utrechtse schaatsverenigingen Softijs en Arktika.

 

Deel 2 van de clubkampioenschappen worden verreden op 11 maart in Triavium in Nijmegen. We hebben dan minder ijs dan andere jaren, dus over dat programma worden jullie later geinformeerd. Zet de datum wel vast in je agenda want er is plek voor iedereen!

 

Inschrijven

De wedstrijd staat open voor alle STW-ers, maakt niet uit of en zo ja, waar je een abonnement hebt, als je schaatsen hebt mag je meedoen. Inschrijven kan op:

 

https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/34591c84-367d-4d80-8252-e7ac0149dd07/informatie

 

Je kunt je inschrijven met je relatienummer van STW. Als je een licentie hebt kies je het linkerblok, als je geen wedstrijdlicentie hebt kies je het rechterblok (gratis daglicentie). Er zijn voor heel STW 40 startplekken beschikbaar. Wie het eerst komt het eerst maalt.

  • De jeugd meldt zich aan voor de 500 + 700 m (optie 1)
  • De junioren/senioren/masters melden zich aan voor de 500 + 1500 m (optie 2)
  • Als onze 40 startplaatsen vergeven zijn kun je je aanmelden voor de reservelijst (optie 7). Mogelijk dat bij andere verenigingen minder inschrijvingen zijn waardoor er voor ons extra startplekken vrijkomen.

 

Vervoer naar de baan

Het vervoer naar de baan wordt niet gecoordineerd door STW. Iedereen gaat op eigen gelegenheid. De deelnemerslijst staat op de bovengenoemde link. Je kunt dus zien wie meedoet en zelf afspraken maken over vervoer naar de baan. Mocht je toch geen vervoer hebben of in je eentje in een auto zitten, meld je dan bij ons. Dan gaan we kijken hoe iedereen toch op tijd op de baan is. Er is namelijk altijd plek in een of andere auto.

Zorg dat je op tijd op de baan bent. Het is een vol programma en het is zonde als je te laat aan de start verschijnt of onvoldoende tijd hebt om warm te draaien.

 

Vragen??

Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons dan weten en mail naar wedstrijdcie@stw-site.nl

 

Met vriendelijke groet

 

Jan Heeres en Flip van Leeuwe

Wedstrijdcommissie STW