STW IN DE STARTBLOKKEN

Het schaatsseizoen gaat bijna beginnen, we verruilen de fiets voor de ijzers en het asfalt voor het ijs. Op donderdag 3 oktober ben je daarom van harte welkom om 20.00 uur in het TCW gebouw (Nudepark 81, 6702 DZ Wageningen) bij ‘STW IN DE STARTBLOKKEN’.

Tijdens deze avond starten we met een Mystery Guest (wie dat wordt is ook voor ons nog niet helemaal duidelijk). Deze zal prikkelen en helpen om je lichaam blessurevrij op scherp te zetten voor het nieuwe seizoen. Daarna is er uitgebreid ruimte om met elkaar plannen te bespreken. Heb jij nog speciale doelen dit jaar? Een tocht op de Weissensee, een PR op de 1500, moeiteloos door de bocht? Als je een leuk sportief idee hebt, als lid of commissie, waar je enthousiastelingen bij zoekt, dan is dit je kans. Laat het even weten (kan op de avond zelf), dan zorgen we dat jouw pitch goed aan bod komt.

Na een pauze stappen we over op een volledig ander onderwerp: het huishoudelijk reglement. Zoals we op de ALV al aankondigden, maken we als bestuur dit jaar een nieuw huishoudelijk reglement, want het oude is dringend aan vervanging toe. STW is in de loop der jaren sterk veranderd (bv. steeds meer recreatieve schaatsers, we fietsen en skeeleren vaker, we hebben inmiddels vertrouwenscontactpersonen etc.) en het reglement moet daarop aansluiten. Zodoende vind je in de bijgevoegde file onze eerste voorzet. Op 3 oktober horen we graag wat jullie er in grote lijnen van vinden. Daarna gaan we verder met fijn slijpen en aanpassen, met als doel om in april 2020 in de ALV het definitieve reglement vast te stellen. Maar voor het zover is, eerst deze belangrijke stap.

Kortom, we staan in alle opzichten in de startblokken, en we hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 3 oktober. Het is kort dag, dat beseffen we, maar zoiets wil je niet missen.