Zomertrainingen zomervakantie

De zomervakantie komt er aan, en dat betekent voor sommige van de zomertrainingen een aangepast schema.

• De jeugdtrainingen (bos en skeeler) hebben vanaf 9 juli een zomerstop en beginnen weer in de week van 15 augustus. Maandag 15 augustus start na de zomer de eerste bostraining (18h30 vanaf Scheidingslaan) en vrijdag 19 augustus start de eerste skeelertraining weer (verzamelen vanaf 18h45 skeelerbaan EIJV).
• De bostraining op maandagavond voor junioren en senioren gaat heel de zomer door (aanvang 18h30 vanaf Scheidingslaan). De donderdagbostraining heeft een korte zomerstop op 28 juli, 4 augustus en 11 augustus. Op de overige donderdagen wordt wel een training verzorgd.
• De skeelertrainingen op vrijdagavond in Ede gaan de hele zomer door. Elke vrijdag tussen 18h45 en 20h15 is er gelegenheid om te trainen op de baan in Ede. Afhankelijk van de animo wordt er een trainer geregeld, of is er mogelijkheid om zelf te skeeleren op de baan. Aan skeeleraars is reeds gevraagd hen interesse in de zomertrainingen kenbaar te maken, mocht je hier ook gebruik van willen maken, maar niet in de skeeler-app zitten, laat het even weten via trainerscoordinator@stw-site.nl
• De fietstrainingen gaan ook heel de zomervakantie door. Verzamelen op zaterdagmiddag vanaf 14h30 aan de Scheidingslaan.

Goede zomer gewenst namens de TC,
Evert Los