Aanvraag abonnementen en licenties seizoen 2016-17

Er kunnen nog aanvragen worden ingediend voor abonnementen en licenties voor het komende schaatsseizoen.

Lees eerst de toelichting op: http://home.kpn.nl/~wilt/STW/2015_2016/abttoel2015.pdf. In de toelichting staan ook de prijzen van de  abonnementen. De aanmelding verloopt uitsluitend via het Internet Aanvraagformulier

 

Aanvraagtermijn

De inventarisatie van de abonnementen is voor bestaande leden voor de zomervakantie gepland om Harry Hansma en mij voldoende tijd te geven voor de indeling.

 

Je moet dit formulier uiterlijk 1 augustus 2016 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. Nieuwe leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dus alleen nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun groep beschikbare trainingsuren.

 

Indeling

Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot  homogene trainingsgroepen van 15 personen.

Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.

Voor het begin van het ijsseizoen wordt via de IJskrabbels, per mail en/of STW-site bekend gemaakt op welk(e) trainingsu(u)r(en) je bent ingedeeld.

 

Wedstrijdlicenties moet je vanaf dit seizoen rechtstreeks aanvragen bij de KNSB zie http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/. Leden die willen shorttracken in Nijmegen kunnen zich vanaf 1 juli aanmelden bij NSV https://www.nijmeegseschaatsvereniging.nl/. STW organiseert zelf geen shorttracktrainingen, dus je traint in een groep van NSV en betaalt het abonnement ook rechtstreeks aan NSV.

 

Pasje nog bruikbaar

Wie nog een pasje heeft van vorig jaar, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar (zowel voor Nijmegen, als voor Utrecht).

Heb je nog geen pasje voor Nijmegen, dan kun je dat bij de kassa van Triavium laten maken voorafgaand aan je eerste training. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden zullen we zoveel mogelijk op de eerste training aan jullie uitdelen.

 

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders (onder voorbehoud)

Utrecht         zaterdag 1 oktober 2016 tot 26 maart 2017.

Nijmegen      maandag 26 september 2016 t/m zondag 26 maart 2017 m.u.v. de kerstvakantie.

 

Reacties

Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wilt voor de komende winter geen abonnement, meldt dat dan bij de ledenadministratie. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

 

Met vragen kun je terecht bij Floor van der Wilt, ledenadministratie@stw-site.nl, 0317-426310