Nieuws

Aanvraag abonnementen STW seizoen 2019-2020

Vanaf dit moment kun je weer aangeven op weke uren je de komende winter schaatstrainingen wilt gaan volgen bij STW d.m.v. het bestellen van abonnementen.

Die aanmelding verloopt uitsluitend via het internet aanvraagformulier .

Een toelichting daarbij vindt je hier.

Bestaande leden moeten dit formulier uiterlijk 1 augustus 2019 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. (Nieuwe) leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dus alleen nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun niveaugroep beschikbare trainingsuren.

De beschikbare uren zijn gelijk aan vorig jaar. Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot homogene trainingsgroepen van maximaal 15 gelijktijdig aanwezige personen.

Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.

In september, voor het begin van het ijsseizoen wordt per mail bekent gemaakt op welk(e) trainingsu(u)r(en) je bent ingedeeld.

Wedstrijdlicenties

Wedstrijdlicenties moet je persoonlijk rechtstreeks aanvragen bij de KNSB. http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Pasje nog bruikbaar

Wie nog een pasje heeft van vorig jaar, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar (zowel voor Nijmegen, als voor Utrecht).  Heb je nog geen pasje voor Nijmegen, dan kun je dat bij de kassa van Triavium laten maken voorafgaand aan je eerste training. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden zullen we zoveel mogelijk op de eerste training aan jullie uitdelen.

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders zijn (onder voorbehoud) voor Utrecht en Nijmegen maandag 30 september 2019 t/m zondag 15 maart 2020 m.u.v. de kerstvakantie.

Reacties

Met vragen kun je terecht bij ledenadministratie@stw-site.nl . Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wenst voor de komende winter geen abonnement, meldt dat dan bij mij. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

 

Floor van der Wilt, ledenadministratie@stw-site.nl, 0317-426310