Abonnementenaanvraag 2021-2022- graag voor 15 augustus!

Voor het komende schaatsseizoen kunnen weer abonnementen aangevraagd worden.  Na een jaar vol corona-beperkingen hopen we de komende winter op een redelijk normaal seizoen. Hoewel nog alles nog niet als vanouds is zijn er op dit moment geen beperkingen bij het sporten van kracht die dat in de weg staan. We willen daarom niet langer wachten met inventarisatie van de abonnementen, zodat er nog voldoende tijd is voor de indeling als het schaatsseizoen straks kan beginnen. Als er nog beperkingen van kracht zijn kunnen we terugvallen op draaiboeken van vorig jaar.

De aanmelding verloopt uitsluitend via het Internet Aanvraagformulier: Abonnementenaanvraag 2021-2022- graag voor 15 augustus! Bestaande leden moeten dit formulier uiterlijk 15 augustus 2021 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. (Nieuwe) leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dus alleen nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun niveaugroep beschikbare trainingsuren.

Zie de toelichting: Toelichting op de Abonnementenaanvraag 021

Indeling

Bij de beschikbare uren gaan we uit van de situatie zoals die voor vorig jaar was. Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot  homogene trainingsgroepen van ongeveer 15 personen.

Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.

In september, voor het begin van het ijsseizoen wordt per mail bekent gemaakt op welk(e) trainingsu(u)r(en) je bent ingedeeld.

 

Wedstrijdlicenties moet je persoonlijk rechtstreeks aanvragen bij de KNSB. http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Leden van STW die willen shorttracken in Nijmegen kunnen zich vanaf aanmelden bij de training van NSV.  https://www.nijmeegseschaatsvereniging.nl/index.php?page=25&sid=1  STW organiseert zelf geen shorttracktrainingen dus je traint in een groep van NSV en betaalt het abonnement ook rechtstreeks aan NSV.

Toegangspasjes

Wie nog een pasje heeft voor Utrecht van vorige jaren, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden zullen we zoveel mogelijk op de eerste training aan jullie uitdelen.  In Nijmegen komt er dit jaar een nieuw poortcontrolesysteem. Als je op de NSV-uren(N-50,51,52,56 of 57) schaatst dan heb je als het goed is, je pasfoto al opgestuurd naar de ledenadministratie van NSV. Voor nieuwe leden en de andere uren volgt nadere info als de uren zijn ingedeeld.

 

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders (onder voorbehoud) Utrecht  zaterdag 2 oktober 2021 tot 20 maart 2022.  Het ringbaan seizoen in Nijmegen voor verenigingen loopt van 27 september t/m 27 maart m.u.v. de kerstvakantie.

Reacties

Met vragen kun je terecht bij ledenadministratie@stw-site.nl . Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wenst voor de komende winter geen abonnement, meldt dat dan bij mij. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

 

Floor van der Wilt,

ledenadministratie@stw-site.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.