Clubkampioenschap STW – deel 2 in Triavium: inschrijving geopend

Zaterdag 10 februari wordt de afsluitende dag van ons Clubkampioenschap in Triavium gehouden. De wedstrijd start om 17:30 uur en eindigt om circa 21:30 uur. De prijsuitreiking zal net als vorig jaar op een aparte STW-avond plaatsvinden. Daarover ontvangen jullie nog informatie.

 

Om een goed gevulde wedstrijd te krijgen hebben we de ijsvereniging Thialf uitgenodigd samen de clubkampioenschappen te rijden en zij hebben de uitnodiging aangenomen. Per club worden aparte klassementen opgemaakt.

Opzet

De clubkampioenschappen worden verreden in twee delen en in twee groepen. Een groep rijdt vier afstanden verdeeld over twee dagen (Utrecht en in Nijmegen). De tweede groep rijdt alleen in Nijmegen. De eerste dag is verreden op 7 januari in Utrecht. De uitslag vind je onder aan deze mail zodat je kunt zien wat je nog moet goedmaken voor een podiumplek (even zoeken want dames en heren staan door elkaar).

We beginnen de clubkampioenschappen in Nijmegen met de jeugd. Zij rijden een 167 m (half rondje) en een 500 m (1,5 rondje). Dat gaat allemaal direct achter elkaar zodat de jeugd op tijd klaar is. Vervolgens start de wedstrijd voor de junioren/senioren en veteranen:

  • de mensen die in Utrecht een 500 + 1500 m gereden hebben rijden een 1000 m en een 3000 m. Tezamen met de uitslagen van Utrecht wordt over vier afstanden voor zowel dames als heren een eindklassement opgemaakt en zo weten we wie de clubkampioen is.
  • de overige rijders die niet in Utrecht hebben gereden, rijden een 500 m en een 1000 m. Over alle rijders (dus ook de 500 m in Utrecht wordt hierin meegenomen) wordt per categorie (jun/sen/vet) over twee afstanden (500+1000m) een klassement opgemaakt (iedereen rijdt tenminste een 500 en 1000 m).
  • de jeugd rijdt een eigen klassement over 167 en 500 m.

 

Als er tijd over is (afhankelijk van het aantal deelnemers) kunnen NY rijders mogelijk ook nog een 3 km rijden. Dat wordt dan op de avond aangekondigd en je kan je dan ter plekke aanmelden.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link:  Schaatsen.nl inschrijvingen

Het inschrijven doe je met je relatienummer, ook als je geen licentie hebt.

  • Als je een licentie hebt, schrijf je daar mee in (blok KNSB licentiehouders)
  • Als je geen licentie hebt schrijf je je in met je relatienummer (blok Gratis wedstrijddaglicentie)
  • Mensen die in Utrecht gereden hebben hoeven zich NIET opnieuw aan te melden. Als je vervolgens in Nijmegen niet meedoet dien je je wel af te melden.

Kijk goed naar de categorie waarin je inschrijft. We rijden de wedstrijd samen met de ijsclub Thialf uit Arnhem. Kijk goed dat je je aanmeldt voor de STW categorieën, anders wordt je mogelijk kampioen bij Thialf.

De inschrijving sluit op vrijdag 9 februari 24:00 uur. Als je onverhoopt toch niet kunt, svp tijdig afmelden op de inschrijvingssite via de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail van je aanmelding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.