Aanvang Clubkampioenschappen 17.30 uur! Er is nog plaats dus geef je op!

Op zaterdag 16 februari wordt de afsluitende dag van ons Clubkampioenschap in Triavium gehouden. De wedstrijd start om 17:30 uur en eindigt om circa 21:45 uur.

De eerste dag is verreden op  16 december in Utrecht. De uitslag vindt je onder aan deze mail zodat je kunt zien wat je nog moet goedmaken voor een podiumplek (even zoeken want dames en heren staan door elkaar).

We beginnen de clubkampioenschappen met de jeugd. Zij rijden een 167 m (half rondje) en een 500 m (1,5 rondje). Dat gaat allemaal direct achter elkaar zodat deze rijders even voor zes uur al de prijsuitreiking krijgen. Vervolgens start de wedstrijd voor de junioren/senioren en veteranen:

  • de mensen die in Utrecht al gereden hebben rijden een 1000 m en een 3000 m. Samen met de uitslagen van Utrecht wordt over vier afstanden voor zowel dames als heren een eindklassement opgemaakt wie de clubkampioen is.
  • de rijders die niet in Utrecht hebben gereden rijden een 500 m en een 1000 m. Over alle rijders (dus ook de 500 m in Utrecht wordt hierin meegenomen) wordt per categorie (jun/sen/vet) over twee afstanden een klassement opgemaakt.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link:  https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/4b93f1db-5234-463d-b963-1e75bcbdb8a2/inschrijven/kies-licentie

Het inschrijven doe je met je relatienummer, ook als je geen licentie hebt.

  • Pupillen die niet in Utrecht gereden hebben schrijven zich in als STW jeugd
  • Mensen die in Utrecht gereden hebben schrijven zich in als licentiehouders (ook als je geen licentie hebt, of als je jeugd bent)
  • Mensen die NIET in Utrecht gereden hebben schrijven zich in als NIET licentiehouder (ook als je wel een licentie hebt)

De inschrijving sluit op donderdag 14 februari 24:00 uur.

Starttijd en vervoer

De wedstrijd start op zaterdag 16 februari om 17:30 uur met de jeugd. De ouderen starten circa 18:30 uur. Zorg dat je ruim op tijd bent. Er vindt geen coördinatie van vervoer naar de baan plaats. Probeer onderling wat te regelen voor wat betreft vervoer zodat we met goed gevulde auto’s naar de baan gaan. Op de site van de inschrijving kun je zien wie er allemaal meedoen en kun je onderling afspraken over vervoer maken.

Vragen????

Stuur een mailtje naar wedstrijdcie@stw-site.nl .

Tussenklassement na 2 afstanden op 16 december 2018 in Utrecht