Clubkampioenschappen STW / Clubavond

Ook dit seizoen worden de clubkampioenschappen in twee delen verreden. Deel 1 vindt plaats in Utrecht op zondag 26 januari van 20:15 – 23:00 uur. We combineren die wedstrijd net als afgelopen jaar met de clubkampioenschappen van Softijs. In Utrecht rijden de rijders een 500 m en een 1500 m.

Deel 2 van de clubkampioenschappen worden verreden op zaterdag 8 februari van 17.30 -21.45 uur in het Triavium in Nijmegen. De rijders die ook in Utrecht hebben gereden, rijden dan een 1000 en 3000 m.

Rijders die alleen in Nijmegen meedoen rijden die avond een 500 m en een 1000 m.

Je kunt dus kiezen: vier afstanden rijden (twee in Utrecht en twee in Nijmegen) of twee afstanden rijden (alleen twee in Nijmegen). Iedereen (met of zonder licentie) kan kiezen uit twee of vier afstanden rijden!

Jeugd

De jeugd rijdt op zaterdag 8 februari van 17.30 uur tot circa 18.30 uur een het clubkampioenschap over 167 m en 500 m. Direct na de wedstrijd volgt een prijsuitreiking zodat de jeugd op tijd naar huis kan.

Klassement

Het klassement van de clubkampioenen overall wordt opgemaakt over vier afstanden.

De klassementen van de subcategorieën (jun/sen/master) worden opgemaakt over twee afstanden (500 m + 1000 m). Hierbij worden de resultaten van Utrecht en Nijmegen (500 m) gecombineerd.

Aanmelden voor deel 1 op zondag 26 januari 2020

Je kunt je aanmelden voor deel 1 van het clubkampioenschap door een mail te sturen naar wedstrijdcie@stw-site.nl met je naam en relatienummer. Aanmelden kan tot en met maandag 6 januari 2020.

Na die tijd worden geen aanmeldingen meer aangenomen! De wedstrijd wordt door Rik gemaakt (niet van STW) en die heeft niet altijd tijd om nog zaken tussendoor te regelen.

In week 2 van 2020 ontvang je dan ook een bevestiging van aanmelding.

Aanmelden voor deel 2 op zaterdag 8 februari 2020

Hierover wordt in de eerste helft van januari nader bericht.

Vervoer naar de wedstrijd

Er vindt geen vervoer coördinatie plaats. Indien je geen eigen vervoer hebt, probeer dan wat te combineren met andere rijders. Mocht ja na alles toch nog zonder vervoer zitten, mail dan naar wedstrijdcie@stw-site.nl en vermeld ‘vervoer’ bij het onderwerp en je gegevens en gaan we wat regelen.

 

Tot slot: maak reclame in je groep en zorg dat iedereen meedoet!!!

 

Groeten

 

Flip van Leeuwe / Jan Heeres