Nieuws

PR’s gesneuveld tijdens de eerste STW fietstijdrit

Op zaterdag 11 mei jl konden STW-ers tijdens de vaste zaterdagtraining hun tot nu toe opgebouwde vorm weer testen in de eerste tijdrit van het seizoen.

Een mooie groep van 11 fietsers peddelden zich warm richting het vaste parcours bij Rhenen. Een uitdagend heuvelachtig rondje door en langs het bos over o.a. de Defensieweg. Het was droog en zonnig maar er stond nog wel een aardig stevig en fris windje. Het was even afwachten in hoeverre deze gunstig zou zijn. Hoewel niet verwacht, zoals Jolle op schaatspraat aangaf zijn er toch door verschillend STW-ers PR’s gereden. Dat geeft weer een mooi uitgangspunt en boost richting het komende fietsseizoen met de vaste fietsgroepen op de woensdag (Brede Ruggen, Bus en De Wilden) en de afwisselende trainingsvormen in de fietstraining op de zaterdag (vanaf half 3 vertrek bij de Scheidingslaan). Ook kunnen STW-ers zich nog aanmelden voor (gedeeltelijke) deelname aan het STW fietsweekend in Limburg (17-19 mei) en de STW-trip naar Inzell/Dolemieten (23-26 juni). Op 22 juni as gaat ook weer de Jan Janssen Classic vanaf de Bongerd in Wageningen van start.

Dit zal ongetwijfeld, naast alle plezier in en met het fietsen, gaan leiden tot nog betere resultaten tijdens de tweede STW fietstijdrit in september.

Voor het archief (en de spreadsheet van Herman Vermeer) nog de resultaten: Judy H 20.17; Michiel V. S. 18.44; Froukje 18.06; Jan Knecht 18.55; Vera M 17.59; André K 18.03; Jan Heeres 17.24; Harm Smit 17.31; Paul (gast via Harm) 16.58; Floor vd W 16.19; Jolle L 14.41