RW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede is dé hardloopspeciaalzaak voor de hele regio!

STW en Runnersworld Ede zijn een samenwerking aangegaan waar u van kan profiteren!
Als lid van STW ontvangt u namelijk 10% korting op ons gehele assortiment. Ook zijn we van plan om regelmatig van ons te laten horen met leuke acties en evenementen. Maar laten wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn zelf fanatieke hardlopers. Maarten houdt meer van de 10 en 15 km afstanden terwijl Mariska’s hart bij de extreme events ligt en zij heeft o.a. de Marathon des Sables, de Swiss Alpine Marathon en de Tough Guy in Engeland volbracht. Daarnaast is zij sportinstructrice en begeleidt ze sporters op het gebied van voeding en massages. Wij willen de bovenstaande passie, kennis en enthousiasme graag met u delen in onze winkel. Wij voeren een uitgebreid assortiment van alle gerenommeerde merken op het gebied van hardloopschoenen, functionele kleding en ondergoed, sportbeha’s, hartslagmeters en overige accessoires die van toepassing kunnen zijn. We hebben ook volop keuze in hardloopschoenen specifiek voor in het bos; deze trailschoenen hebben extra grof profiel en zijn waterbestendig.

Om u van het juiste advies op het gebied van schoenen te voorzien hebben wij een 15 meter lange hardloopbaan in de winkel met een geavanceerd camera- en softwaresysteem om exact te bepalen welke schoen het beste bij u past. Wij willen eerst graag van u weten wat voor type loper u bent, uw loopgeschiedenis en wat u bereiken wilt. Vervolgens maken wij een analyse met het camerasysteem op onze loopbaan. N.a.v. deze analyse kunnen wij de voor u geschikte schoenen selecteren, die u vervolgens op uw gemak kunt testen op onze loopbaan of zelfs buiten. U kunt voor deze analyse zonder afspraak bij ons binnen lopen. Mocht het voorkomen dat u even moet wachten, dan staat de koffie voor u klaar. Tevens kunt u dan even rustig rondkijken naar alles wat u verder nodig zou hebben tussen de 0 en 42 km.

Onze winkel is goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation (Ede centrum) bevindt zich op 100 meter afstand. Tevens bevindt zich een groot parkeerterrein (Kuiperplein) voor onze deur waar u altijd een plaatsje kunt vinden.

Wij hopen u spoedig in onze winkel te mogen begroeten en kijken uit naar een fantastische samenwerking met STW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.