Schaats een marathon op Triavium georganiseerd door Baanvereniging Gelderse Poort

De 1e BGP Regiomarathon is op maandag 29 oktober 2018 om 21.00 uur.Schrijf je in en doe mee!

INSCHRIJFFORMULIER MARATHON 29 OKTOBER 2018 

Seizoen 2018-2019

Ieder seizoen organiseert de BGP recreatieve schaatsmarathons. Deze wedstrijden zijn geschikt voor recreatieve schaatsers van alle niveaus, die het leuk vinden om eens een langere afstand te schaatsen en zich te meten met rijders van gelijke kunnen.

Data voor seizoen 2018-2019
Maandag 29 oktober 2018, vanaf 21.00 uur
Maandag 26 november 2018, vanaf 21.00 uur
Zaterdag 12 januari 2018 (onder voorbehoud), vanaf 21.00 uur
Zaterdag 16 februari 2018 vanaf 21.00 uur

Voor wie?

Iedere schaatser, jong en oud, lid of geen lid van een schaatsvereniging, licentie of geen licentie, kan meerijden. We rijden op deze avond vier wedstrijden op het niveau van instappers, beginners, aspiranten en gevorderden.
Hoe snel?
Het bijzondere is dat iedere wedstrijd start met een voorrijder waardoor je tempo in het eerste deel van de wedstrijd vast staat en iedereen bij kan blijven. In het laatste deel wordt de wedstrijd pas vrij gegeven. Doe mee en laat zien dat iedereen een marathon kan schaatsen!

Inschrijven

INSCHRIJFFORMULIER MARATHON 29 OKTOBER 2018 

Voor vragen en aanmeldingen als vrijwilliger, kun je contact opnemen met Bart Wolters BGPNijmegen@gmail.com.

Kosten

De kosten zijn € 7,50 per persoon, te betalen op de avond zelf.
Studenten en jeugd jonger dan 18 jaar op 1 juni 2018, betalen € 5,50.

Veiligheid

Deze staat bij deze wedstrijden voorop. Het rijden met een helm, scheenbeschermers en afgeronde punten op je schaats is verplicht. De helm mag ook een goedgekeurde fietshelm zijn met een ronde en regelmatige achterkant. We hebben ook een beperkt aantal helmen te huur voor € 1,– per avond.

Hulp bij organisatie

Wij zoeken altijd ondersteuning bij de organisatie van deze wedstrijden. We zoeken met name juryleden en baancommissarissen. Je kunt je ook aanmelden voor deze taak voor een of twee wedstrijden op de avond en zelf in je eigen categorie gratis meeschaatsen!

Over de BGP en deze marathons
In de Baanvereniging ‘de Gelderse Poort’ organiseren alle ijsverenigingen die op Triavium schaatsen samen schaatswedstrijden voor de langebaan, de jeugd en de marathon.