Start zomertrainingen STW

De zomertrainingen gaan binnenkort van start. Hieronder lezen jullie de details van de diverse trainingen en de startdata. Bij dit overzicht hoort ook het Corona protocol zomer 2021 die van belang is voor de uitvoering van de trainingen.

Introducees welkom!

Mocht je kennissen, familie of vriendjes/vriendinnetjes kennen die belangstelling hebben voor onze zomertrainingen: nodig ze dan zeker uit om enkele keren mee te doen!

Ze kunnen 2x vrijblijvend kennis maken met de trainingen en vervolgens bepalen of ze lid willen worden.

 Feestdagen

Op de volgende feestdagen gaan de trainingen niet door.

Pasen                             maandag 5 april

Hemelvaartsdag              donderdag 13 mei

Pinksteren                    maandag 24 mei

 

Trainingen en weersomstandigheden

De Bos en Fietstrainingen gaan altijd door, ongeacht het weer.

Bij uitzonderlijke en extreme omstandigheden kan de trainer besluiten om de training te laten vervallen om mogelijk onveilige situaties te voorkomen.

 

De skeelertrainingen zijn wel afhankelijk van het weer.

Bij regen en/of natte omstandigheden van de baan zal de skeelertraining niet doorgaan. Dit om onveilige situaties door onvoldoende grip op het asfalt te voorkomen. De skeelerdeelnemers worden door de trainer uiterlijk een half uur van tevoren via Whats-app communicatie op de hoogte gesteld als een training niet doorgaat.

 

Bijdrage kosten skeeleren Senioren & Junioren

Door de relatief hoge kosten van de skeelertrainingen wordt van iedere Senior & Junior deelnemer een bijdrage gevraagd van Euro 27,50 voor het gehele skeelerseizoen. Dit bedrag zal aan het einde van de zomer door de penningmeester worden geïncasseerd.

Bij deelname van 3 of meer skeelertrainingen geldt de bovenstaande afspraak. Door deelname aan de skeelertrainingen ga je akkoord met deze kostenbijdrage.

 

STW leden zijn verzekerd

Alle personen met een STW lidmaatschap zijn via de KNSB verzekerd voor invaliditeit of overlijden. Dit geldt voor het geval dat een dergelijk situatie zich voordoet tijdens de door STW georganiseerde trainingen. Dit is gelukkig nog nooit voorgekomen, maar wel goed om te weten.

Corona protocollen

Lees hier – voordat je deelneemt aan de trainingen – het Corona protocol. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.