Nieuws

STW Clubkampioenschappen in coronatijd

Begin oktober j.l. -aan het begin van het schaatsseizoen- waren we optimistisch en leek het er nog op dat er ook dit winterseizoen zoals gewoonlijk Clubkampioenschappen verreden konden worden. Daarom werden 2 data geprikt: 24 januari in Utrecht (deel 1) en 13 februari in Nijmegen (deel 2).

Inmiddels zijn we een 3-tal maanden verder en hebben we allemaal de gevolgen van de Corona maatregelen -incl. de verscherpingen per half december- ervaren op de mogelijkheden/beperkingen om te kunnen schaatsen in zowel Utrecht als in Nijmegen. Op dit moment is het nog onbekend wanneer we enige versoepeling van de Corona maatregelen mogen verwachten.

Daarnaast is gebleken dat in Utrecht geen ijs gehuurd kan worden voor wedstrijden dit seizoen, ondanks dat er nog ‘gewoon’ geschaatst kan worden. In Nijmegen kan op dit moment helemaal niet geschaatst worden, laat staan dat er ijs voor wedstrijden beschikbaar is.

Om bovenstaande redenen vinden we het als Bestuur niet realistisch dat we dit seizoen nog onze Clubkampioenschappen kunnen organiseren. Met pijn in ons hart hebben we daarom de Wedstrijd commissie gevraagd om de organisatie van de CK’21 te staken. Het is jammer, maar het is niet anders….

We zien er naar uit om volgend winterseizoen weer als vanouds mooie Clubkampioenschappen te kunnen organiseren!

Bij de foto: Clubkampioenschappen 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *